Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi vasaras sezonā

Kravu pārvadājumi vasaras sezonā

Daudziem no mums mīļākais gadalaiks ir vasara, ko pavadīt pie ūdens, kas ir viens no populārākajiem atpūtas veidiem neatkarīgi no tā vai tas ir ezera, jūras vai upes krastā. Ārā pavadītais laiks skrien vēja spārniem un izsalkumu mēs remdējam gan ar vietējām zemenēm, gan ar austrumu arbūziem. 

SIA Vervo komanda arī mīl šāda veida atpūtu, bet darba dienās aktīvi strādā pie tā, lai neatkarīgi no kuras pasaules malas nāktu gardi augļi, ogas vai dārzeņi, tos piegādātu laikā.

Veicot kravu pārvadājumus ar ogām un augļiem ir svarīgi izvēlēties atbilstošu spēkratu, kas nogādās kravu no A uz B punktu, kā ari izdevīgāko maršrutu. Piemēram, vasarā, kad āra temperatūra ir līdz pat 30 grādiem – šādiem kravu pārvadājumiem, lai tie paliktu svaigi ir nepieciešams nodrošināt atbilstošu kravu pārvadājuma temperatūras režīmu, lai augļi un ogas netiktu sabojātas vešanas laikā.

Otra svarīgākā lieta ir iekraušanas darbi. Visbiežāk šie produkti tiek krauti kastēs un uz paletēm, lai vieglāk būtu veikt transportēšanu. Viszināmākais veids, kā tiek veikti augļu un ogu kravu pārvadājumi ir ar kravas automašīnām un mikroautobusiem, bet arī ir iespējams ar citiem transporta līdzekļiem. Iekraušanas darbi notiek vai no piekabes sāna vai no aizmugures, taču vissvarīgākais ir ievērot palešu izkārtojumu piekabē. Nepareiza kravas izvietošana uz piekabes var radīt bojājumus pašai kravai. 

Uzticot kravas pārvadājumu ar SIA Vervo pieredzējušajiem loģistikas menedžeriem, tā ir ceļa zīme uz ērtu, drošu un izdevīgu kravas pārvadājumu. Jo pateicoties mūsu plašajam sadarbības partneru klāstam visā pasaulē, mēs spējam ik vienam mūsu klientam piedāvāt visizdevīgākos piedāvājums transporta un loģistikas nozarē.

Uzņēmums transporta un loģistikas nozarē darbojas vairāk kā 14 gadus un šodien mēs jau esam nodrošinājuši izdevīgus, drošus un ērtus kravas pārvadājumus vairāk kā 8000 klientiem. Piesaki kravu jau šodien zvanot pa tālruni +371 67674570 vai mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv