Vervo jaunumi

SIA Vervo pieredzes apmaiņa ar Vervo Eesti

SIA Vervo pieredzes apmaiņa ar Vervo Eesti

SIA Vervo loģistikas nozarē darbojas jau vairāk nekā 14 gadus. Gadu gaitā no pirmā Vervo Group uzņēmuma – SIA Vervo - mēs esam izauguši līdz 6 uzņēmumu lielai grupai, kas fokusējas uz vienotu mērķi – attīstīt un pilnveidot loģistikas nozari ne tikai Latvijā un Eiropā, bet arī citur pasaulē.

Šī gada 15. maijā SIA Vervo līdzīpašnieks Māris Dreimanis ar loģistikas menedžeriem devās uz Vervo Group uzņēmumu Igaunijā - Vervo Eesti. Tikšanās norisinājās divas dienas. Šajā laika posmā tika apskatītas un izrunātas aktualitātes gan uzņēmumā, gan loģistikas nozarē kopumā, kā arī pārrunātas veiksmīgas tālākās darbības stratēģijas.

SIA Vervo

SIA Vervo ir pirmais Vervo Group uzņēmums, kurā meklējama uzņēmuma darbības aizsākšanās, pirmie klienti un pirmās sadarbības. Uzņēmuma līdzīpašnieks Māris Dreimanis SIA Vervo dibināja 2008. gadā, un jau šī gada vasarā tiks svinēta pusapaļa uzņēmuma jubileja – SIA Vervo 15 gadu dzimšanas diena. 

Uzņēmums katru dienu nodrošina vairākus desmitus kravu pārvadājumu visdažādākajiem klientiem. Mūsu loģistikas menedžeri katram klientam piedāvā individuālu risinājumu un palīdz atrast vispiemērotāko pakalpojumu. Kravu pārvadājumu veidi ir dažādi - sākot ar privātpersonu mantām līdz pat negabarīta kravām, piemēram, lielās vējdzirnavas, vairogi, moduļu mājas u.c. Mēs lepojamies ar katru no mūsu klientiem, un, sniedzot ērtākos, drošākos un izdevīgākos risinājumus, mūsu kontā ir vairāk kā 8000 apmierinātu klientu. 

Vervo Eesti

Vervo Eesti ir Vervo Group uzņēmums Igaunijā, kas tika dibināts 2016. gadā. Tas nozīmē, ka jau vairāk nekā 6 gadus mēs sniedzam ērtus, drošus un izdevīgus risinājumus ne tikai Igaunijas uzņēmumiem, bet arī uzņēmumiem, kas sadarbojas ar Igaunijas uzņēmumiem no citām valstīm.

Mūsu kolēģi ikdienā darbojas ar vairākiem desmitiem klientu, taču viņu vispopulārākais kravu pārvadājumu sastāvs ir saunas un moduļu mājas uz Skandināvijas valstīm. Papildus tam uzņēmums darbojas ar visa veida kravu pārvadājumiem un loģistikas pakalpojumiem uz visām pasaules valstīm.

Pieredzes apmaiņa un stratēģiju īstenošana

Pārstāvot Latvijas loģistikas menedžeru komandu, no Latvijas uz Igauniju devās loģistikas menedžeri Sergejs un Santa. Šis tandēms darbojas nevainojami un spēj katram klientam piedāvāt visizdevīgākos darījumus. Ar savām uzkrātajām zināšanām un pieredzi viņi dalījās ar kolēģiem no Igaunijas, kuri, kā jau iepriekš minējām, savu darbību sāka 2016. gadā.

Mūsu darbība tiek organizēta dažādās valstīs, un mēs turpinām to skaitu attīstīt. Kopā ar mūsu uzņēmumiem Vervo Eesti un Vervo Polska, mēs spējam nodrošināt visaptverošus un kvalitatīvus loģistikas pakalpojumus ne tikai Latvijā, bet arī citviet Eiropā. Savukārt ar Vervo Middle East – Apvienotajos Arābu Emirātos.

Viena no mūsu prioritātēm ir nodrošināt lielisku apkalpošanas kvalitāti un klientu apmierinātību. Ar lepnumu varam teikt, ka mūsu ilggadējā uzticība un apmierinātie klienti liecina par mūsu veiksmīgo darbu. Mūsu loģistikas menedžeri piedalījās veiksmīgā pieredzes apmaiņā, dodoties uz Igauniju un satiekoties ar Vervo Eesti kolēģiem. 

Mēs turpināsim attīstīties, lai sniegtu vislabākos loģistikas risinājumus un kravu pārvadājumus. Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv