Vervo jaunumi

Top 9 SIA Vervo noslēpumi

Top 9 SIA Vervo noslēpumi

SIA Vervo nodrošina jau vairāk kā 14 gadu loģistikas pakalpojumu servisu. Katru dienu mūsu loģistikas menedžeri apkalpo vairākus desmitus klientu. Katrs klients mums ir svarīgs, tāpēc ik vienam sniedzam konsultāciju par kravu pārvadājumu individuāli, lai ik viens mūsu klients turpinātu koncentrēties uz sava biznesa attīstību.

Pasaules tirdzniecības tīkls ir veidots, lai katra pasaules valsts spētu veikt kravu pārvadājumu uz jeb kuru citu valsti. SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus visā pasaulē gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. 

9 iemesli, kāpēc SIA Vervo ir piemērots tieši Tev:

1. Piegādes laiki: Loģistikas nozarē, klientiem viens no svarīgākajiem faktoriem ir piegādes laiks. SIA Vervo nopietni attiecas pret piegādes laiku un vienmēr nodrošina, lai piegādes ir laikā.

2. Plašs risinājumu klāsts: SIA Vervo piedāvā plašu loģistikas risinājumu klāstu, tai skaitā uzkraušanas un izkraušanas darbus. Pielāgojam savus pakalpojumus, lai atbilstu klientu konkrētajām vajadzībām.

3. Caurspīdīgs uzņēmums: SIA Vervo ir caurspīdīgs uzņēmums, sniedzam ik vienam klientiem visu nepieciešamo informāciju par visām loģistikas darbībām.

4. Komunikācija: Jebkurai veiksmīgai loģistikas darbībai ir svarīga komunikācija. SIA Vervo nodrošina atklātu komunikāciju ar klientiem, lai nodrošinātu, ka viss notiek pēc plāna un klientu prasībām.

5. Proaktivitāte: SIA Vervo pieņem proaktīvu pieeju loģistikai, identificējot potenciālās problēmas un piedāvājot risinājumus.

6. Drošība: SIA Vervo pievērš lielu uzmanību drošam kravu pārvadājumam, nodrošinot, ka visas darbības tiek veiktas droši.

7. Globālais klāsts: SIA Vervo ir globāls loģistikas uzņēmums un var nodrošināt loģistikas risinājumus klientiem visā pasaulē 24/7.

8. Klientu serviss: SIA Vervo klienti lepojas par mūsu lielisko apkalpošanas servisu, nodrošinot, ka visi klienti saņem ātru un profesionālu risinājumu, atbildi.

9. Elastīgums: SIA Vervo saprot, ka katrs loģistikas darījums ir unikāls, un piedāvā katram klientam individuālu pieeju, lai atbilstu klientu vajadzībām.

SIA Vervo profesionālie un zinošie loģistikas menedžeri palīdzēs atrast piemērotāko risinājumu tieši jūsu situācijai. Mēs jums palīdzēsim nodrošināt ne tikai veiksmīgu kravu pārvadājumu, bet arī visus ar tiem saistītos loģistikas pakalpojumus, lai jūs varētu organizēt veiksmīgu sava uzņēmuma darbību. Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv