Vervo jaunumi

Kravas platformu veidi – kā izvēlēties piemērotāko?

Kravas platformu veidi – kā izvēlēties piemērotāko?

Kravas platformas ir vienas no biežāk izmantotajiem transporta veidiem, kas tiek izmantotas, lai pārvadātu gan dažādas regulāra izmēra kravas, gan lielus un smagus priekšmetus. Platformu izmantošana ir ļoti plaši izplatīta dažādās nozarēs, piemēram, celtniecībā, rūpniecībā, lauksaimniecībā un daudzās citās.

Kravas platformu veidi var būt dažādi, bet visbiežāk tiek izmantotas atvērtās vai slēgtās platformas. Atvērtās kravas platformas tiek izmantotas biežāk, jo tās ir lētākas un ļauj pārvadāt lielus priekšmetus. Savukārt slēgtās kravas platformas tiek izmantotas gadījumos, kad jānodrošina aizsardzība pret ārējās vides ietekmi, piemēram, lietu vai sniegu.

Treileri ir vēl viens veids, kas tiek izmantots, lai pārvadātu kravas. Gan kravas platformas, gan treileri ir svarīgi transporta veidi, kas tiek izmantoti, lai nodrošinātu ērtu un izdevīgu preču pārvadāšanu. Lai izvēlētos pareizo transporta veidu, ir svarīgi ņemt vērā kravas īpašības, pārvadāšanas attālumu un citus faktorus, kas var ietekmēt pārvadāšanas izmaksas. 

Ir pieejami vairāku veidu treileri un to izvēle būs atkarīga no kravas, kuru nepieciešams pārvadāt:

•    Četru asu treileri

Sākot ar četru asu teleskopisko semi-treileri, tas ir aprīkots ar hidrauliskām divdaļīgām laipām un paplašinājumiem līdz 3,15 metriem, kas ļauj pārvadāt lielākas kravas, kuru kopējais svars var sasniegt līdz pat 40 tonnām. Treilers ir 15,24 metru garš un 2,55 metru plats.

•    Trīs asu treileri

Turpinot ar trīs asu teleskopisko semi-treileri, tas ir aprīkots ar hidrauliskām laipām un paplašinājumiem līdz 3,15 metriem, kas ļauj pārvadāt kravas ar kopējo svaru līdz 30 tonnām. Treilers ir 14,70 metru garš un 0,9 metru augsts.

Nākamais veids ir ļoti līdzīgs jau tikko minētajam - trīs asu teleskopiskais semi-treilers ar maksimālo kravnesību līdz 28 tonnām. Tas ir aprīkots ar pieliekamām alumīnija laipām un fittingiem jūras konteineru stiprināšanai. Treilers ir 14,45 metru garš un 0,9 metru augsts.

Tālāk seko trīs asu teleskopiskais zemās grīdas treilers. Tas ir aprīkots ar paplašinājumiem līdz 3,40 metriem un var pārvadāt kravas ar kopējo svaru līdz 38 tonnām. Treilers ir 13,30 metru garš un 2,75 metru plats. 

Visbeidzot, trīs asu platforma ir aprīkota ar hidrauliskām laipām un ir piemērota kravām ar augstu iekraušanas augstumu - 1,30 metriem. Platforma ir arī aprīkota ar paplašinājumiem, kas var sasniegt pat 3 metru augstumu.

•    Divu asu treileri

Divu asu teleskopiskais zemās grīdas treilers ar maksimālo kravnesību līdz 28 tonnām ir aprīkots ar paplašinājumiem līdz 3,30 metriem. Treilers ir 10,60 metru garš, un iekraušanas augstums ir 0,5 metri.

Vēl viens variants ir divu asu teleskopiskais zemās grīdas treilers, kas ir aprīkots ar paplašinājumiem līdz 3,30 metriem, un tas var pārvadāt kravas ar kopējo svaru līdz 24 tonnām. Treilers ir 12,35 metru garš, un iekraušanas augstums ir 0,3 metri.

SIA Vervo – uzticami speciālisti

Ir svarīgi pievērst uzmanību treileru izmēriem un kravnesības spējai, jo tie var ietekmēt pārvadājuma izmaksas un efektivitāti. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo transporta veidu, lai nodrošinātu ērtu un izdevīgu preču pārvadāšanu. Mūsu profesionālie un zinošie loģistikas menedžeri palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu tieši jūsu individuālajai situācijai.

Sazinieties ar mums jau tagad, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv