Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi uz Moldovu – izdevīgi ar SIA Vervo!

Kravu pārvadājumi uz Moldovu – izdevīgi ar SIA Vervo!

Moldova ir, iespējams, radniecīgākā valsts Rumānijai. Ar Rumāniju tā robežojas rietumos, savukārt ar Ukrainu – dienvidos, ziemeļos un austrumos. Lai arī iedzīvotāju skaits šajā valstī ir salīdzinoši mazs – aptuveni 4 miljoni (pamatojoties uz Apvienoto Nāciju Organizācijas jaunākajiem datiem), tā ir liela vīna eksportētājvalsts. Moldāvu vīna tradīcijas ir rūpīgi izkoptas, nododot tās tālāk vairākās paaudzēs.

Moldova arī aktīvi iesaistās sadarbības veidošanā ar Rumāniju , citām Eiropas Savienības valstīm, tajā skaitā arī Latviju. Tā ir viena no ANO dalībvalstīm, kā arī ir iesniegusi pieteikumu uzņemšanai Eiropas Savienībā. Gandrīz tikko, 23. martā, Moldovas parlaments nolēma par oficiālās valsts valodas maiņu no “moldāvu” uz “rumāņu”. Kaut arī praktiski šīs valodas ir vienādas, šī likuma pieņemšana ir nozīmīgs solis pretī uz valstu savstarpējo, kā arī Moldovas un Eiropas Savienības sadarbību.

Kravu pārvadājumi uz Moldovu no Latvijas ir viens no daudzajiem maršrutiem, kuros SIA Vervo organizē regulārus kravu pārvadājumus, katru nedēļu nodrošinot vismaz 3-5 kravas automašīnas dažāda veida kravām. Uzņēmumam, kas vēlas transportēt preces pāri robežām, ir svarīgi atrast uzticamu un izdevīgu loģistikas partneri. Tiem, kas vēlas transportēt preces starp Latviju un Moldovu, SIA Vervo piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus, kas nodrošina piemērotākos piegādes laikus un drošus pārvadājumus.

Transporta veidi

Piemērotākais un, iespējams, izdevīgākais transporta veids, veicot kravu pārvadājumus starp Latviju un Moldovu, ir sauszemes autotransports. Standarta kravu transportēšana ar autotransportu no Moldovas uz Latviju un otrādi tiek veikta 3–4 dienu laikā pilnām kravām, savukārt saliktām kravām – aptuveni nedēļas laikā.

Eksporta un importa preces

2022. gadā Latvijas eksports uz Moldovu sasniedza 28,91 miljonu eiro vērtību, savukārt imports no Moldovas – 9,42 miljonu eiro līmeni, veidojot pozitīvu ārējās tirdzniecības bilanci. Populārākās preces, ko Latvija eksportē uz Moldovu, ir farmaceitiskie produkti, brētliņas un šprotes, dažādas elektriskās iekārtas un citas preces. Turpretī Latvija no Moldovas importē vīnu, izolētus elektriskos vadus, vīnogas, dažādus citus augu valsts produktus un cita veida preces.

Muitas formalitātes

Veicot kravu pārvadājumus uz trešajām valstīm, jeb valstīm, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības, muitas formalitāšu kārtošana ir neatņemama jebkura starptautiskā pārvadājuma sastāvdaļa. SIA Vervo sastāv no pieredzējušu profesionāļu komandas, kuri varēs palīdzēt ar visu nepieciešamo muitas dokumentu aizpildīšanu, lai kravu pārvadājumi uz Moldovu un preču transportēšana pāri robežām būtu ātra. 

Kravas apdrošināšana

Lai gan SIA Vervo veic visas nepieciešamās sagatavošanās darbības, lai nodrošinātu kravas drošību visā transportēšanas laikā, var nākties saskarties ar negaidītām un neparedzamām situācijām. Lai aizsargātu sevi no papildus izdevumiem, kas var rasties preču sabojāšanas vai nozaudēšanas gadījumā, SIA Vervo piedāvā kravu apdrošināšanas pakalpojumus, kas sniedz finansiālu aizsardzību piegādes laikā.

Uzticams loģistikas partneris

SIA Vervo kravu transporta pakalpojumi starp Latviju un Moldovu garantē drošu un izdevīgu preču piegādi. Ar pieredzējušu komandu, plašu transporta tīklu un sadarbības partneriem visā pasaulē, SIA Vervo ir uzticams loģistikas partneris jebkuram uzņēmumam vai individuālam klientam, lai tiktu veikti veiksmīgi kravu pārvadājumi uz Moldovu un otrādi.

Sazinieties ar SIA Vervo jau šodien, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv