Vervo jaunumi

Konteinera transportēšana Vervo Auto paplašināmajā piekabē

Konteinera transportēšana Vervo Auto paplašināmajā piekabē

Konteineri ir viens no ērtākajiem un izdevīgākajiem veidiem, kā transportēt visdažādākā veida kravas, izmantojot arī dažādus transporta veidus. Precēm, kas atrodas konteinerā, nav nepieciešama pārkraušana un tās ir pasargātas no ārējās vides ietekmes.

Šoreiz tika veikta konteinera transportēšana uzņēmumam "Ars Magna" no Latvijas uz Lielbritāniju. To organizēja SIA Vervo loģistikas menedžeris un Vervo Auto līdzīpašnieks Jānis Zariņš. Lai uzzinātu vairāk par konteineru transportēšanu, mēs, SIA Vervo, intervējām J. Zariņu, lai iegūtu atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar šī pārvadājuma specifiku, kā arī situāciju nozarē.

Kā ir mainījusies situācija nozarē?

Covid-19 pandēmijas laikā bija vērojams konteineru deficīts līdz ar to arī cenu pieaugums. Šobrīd situācija ir nostabilizējusies. Taču, protams, inflācija un citi šī brīža notikumi pasaulē ietekmē izmaksas, radot nelielu cenu kāpumu.

Kādas kravas tiek vestas konteineros?

Konteineri tiek izmantoti tādu kravu transportēšanai, kurām nav nepieciešams veikt steidzīgas piegādes. Konteinera izmantošana nodrošina zemāku cenu – preces iespējams iekraut konteinerā, nav nepieciešama pārkraušana, kā arī ir iespējams atrasties tuvāk ostām.

Kā tiek transportēti konteineri?

Konteineru pārvietošanai parasti tiek izmantotas konteinervedēju piekabes ar stiprinājumiem jeb “fitingiem”. Taču šoreiz tika izvēlēta lētāka alternatīva – Vervo Auto tenta puspiekabe ar paplašināmām sānu malām un jumtu, kuru iespējams izbīdīt.

Maršrtus: Latvija - Lielbritānija

Tā kā krava tiek transportēta uz Lielbritāniju, Jānis Zariņš pastāstīja arī par situāciju ar Brexit. Tas bija liels pārbaudījums visiem, taču šobrīd klienti, kuri regulāri strādā ar Lielbritāniju, pie šīs sistēmas jau ir pielāgojušies. Savukārt jaunajiem klientiem nākas palīdzēt ar dokumentu kārtošanu.

Uzticami speciālisti

Konteineru transportēšana tenta puspiekabē ir rūpīgs un precīzs process, kas prasa lielu uzmanību un pieredzi. Lai veiksmīgi transportētu konteinerus, ir svarīgi izvēlēties uzticamu un pieredzējušu loģistikas partneri, kas spēj nodrošināt drošu un efektīvu kravas transportēšanu. Jāņa Zariņa pieredze kā loģistikas menedžerim un transporta uzņēmuma Vervo Auto vadītājam padara viņu par profesionālu un zinošu speciālistu, kura pieredze palīdzēs atrast piemērotāko risinājumu tieši jūsu kravai. 

Sazinieties ar Jāni, zvanot viņam pa tālr. nr. +371 27744100 vai rakstot e-pastu uz: forwarding@vervo.lv.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv