Vervo jaunumi

Iekraušanas un izkraušanas process – tikpat svarīgs kā pārvadājums

Iekraušanas un izkraušanas process – tikpat svarīgs kā pārvadājums

Kravas iekraušana ir viens no nozīmīgākajiem posmiem kravu pārvadājumu procesā. Pareiza iepakošana un kravas ievietošana transportlīdzeklī sagatavo to transportēšanas procesam un ir viens no priekšnoteikumiem veiksmīgai piegādei. Nereti krava ir novietota uz paletēm vai iepakota kastēs, kuras ir iespējams iekraut un izkraut, neizmantojot nekādus palīglīdzekļus. Taču vairumā gadījumu tiek izmantoti, piemēram, autoiekrāvēji, kas nodrošina ātrāku un efektīvāku iekraušanas procesu. 

Ir arī situācijas, kad kravas vai atrašanās vietas specifikas dēļ nepieciešams izmantot papildus aprīkojumu – ne tikai autoiekrāvēju, bet arī teleskopiskos iekrāvējus un citu lielo iekraušanas tehniku. Tā var tikt nodrošināta gan no klientu puses, gan arī no mūsu – SIA Vervo puses. Atkarībā no jūsu individuālās situācijas mūsu loģistikas menedžeri piedāvās jums piemērotāko risinājumu.

Kā sagatavoties kravas iekraušanai un izkraušanai?

Tā kā kravas iekraušanas un izkraušanas izmaksas būs atkarīgas no patērētā laika, svarīgi jau iepriekš sagatavoties un izdarīt to, kas ir jūsu spēkos, lai kraušanas procesu paātrinātu. 

•    Nepieciešams nodrošināt labu apgaismojumu apkārtnes teritorijā visa izkraušanas procesā. 

•    Izkraušanas laukumā nevajadzētu atrasties citiem transportlīdzekļiem un nepiederošām personām. 

•    Nodrošiniet tīru apkārtni, kā arī pievērsiet uzmanību bedrēm, peļķēm un citiem aspektiem, kas varētu izraisīt sarežģījumus.

Kādu iekraušanas tehniku visbiežāk izmanto?

Autoiekrāvēji

Viens no izplatītākajiem veidiem, kas tiek izmantots kravas iekraušanas un pārkraušanas veikšanai ir autoiekrāvēji jeb autokāri. Tos var izmantot gan, lai krautu eiropaletes, gan ruļļus, gan kastes, pakas un citas kravas. Pretsvara iekrāvējam priekšā ir izvietotas dakšas un pacelšanas iekārtai jeb mastam ir sagāzums, tāpēc kravu uz cēlējdakšām var transportēt droši un ērti. 

Rotējošie teleskopiskie iekrāvēji

Šī izkraušanas un iekraušanas tehnika ir aprīkota ar strēli, kas var rotēt 360°. Tie ir ideāli piemēroti, kad nepieciešams pārkraut īpaši smagas kravas, iespējams, ierobežotā vietā. Rotējošā teleskopa celtspēja ir līdz 5,5 tonnām un tas var pacelt kravu līdz pat 32 metru augstumam.

Lielāka iekraušanas tehnika

Nereti nepieciešams veikt dažādus nestandarta pārvadājumus un to pārkraušanu – moduļu māju, lauksaimniecības tehnikas un citu lielu tehniku piegādes. Lai novietotu, piemēram, moduļu māju uz kravas platformas, būs nepieciešama lielā iekraušanas tehnika. Tad iespējams pacelt kravu līdz 48 tonnām.

SIA Vervo – uzticams partneris

Tāpat kā pati kravas transportēšana, arī kravas iekraušana un izkraušana ir piegādes procesa posmi, kuri jāorganizē un jāizpilda ar rūpīgu un profesionālu pieeju, lai krava netiktu bojāta. Iekraušana un izkraušana ir viens no loģistikas pakalpojumiem, ko SIA Vervo piedāvā saviem klientiem. Organizējot piegādes un sniedzot loģistikas pakalpojumus kopš 2008. gada, uzkrātās pieredzes un profesionālo loģistikas speciālistu zināšanu apvienojums nodrošinās visizdevīgāko un ērtāko risinājumu tieši jūsu pārvadājumam. Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv