Vervo jaunumi

Vervo Auto papildina autoparku ar jaunu piekabi

Vervo Auto papildina autoparku ar jaunu piekabi

Spēja pielāgoties un rast risinājumus dažādām kravām ir viena no mūsu priekšrocībām. Transporta uzņēmums Vervo Auto regulāri papildina savu autoparku ar jauniem transportlīdzekļiem, un šoreiz uzņēmums iegādājies jaunu piekabi, kas nodrošinās kravu piegādes platākām un augstākām kravām, nekā standarta tenta puspiekabē iespējams vest.

Jaunais pirkums ir mega piekabe ar iespēju paplašināt tās augstumu un platumu.

Standarta tenta puspiekabes augstums ir 2,75 m un platums - 2,45m. Jaunajai mega piekabei iespējams pacelt jumtu, iekraujot kravu augstumā līdz 3,1 m, kā arī paplašināt tās platumu līdz 3 metriem, kas palielina kravas kapacitāti. Jaunā piekabe ir arī vieglāka.

Jaunās mega piekabes izmēri ļauj transportēt kravu lielākā apjomā, tādējādi samazinot jūsu kravas transportēšanas izmaksas. Vienā kravas piekabē būs iespējams vest vairāk preču, kas ļaus ietaupīt gan izmaksas, gan laiku jums un jūsu uzņēmumam. Šajā piekabē ir iespējams transportēt arī nestandarta kravas. 

Mega piekabe atvieglo arī iekraušanas un izkraušanas procesu, jo jumtu iespējams pacelt augstāk, lai lielāko kravas apjomu ar pacēlāju varētu kravas piekabē ievietot vieglāk.

Jaunajai mega piekabei ir XL koda sertifikāts jeb kravas nostiprināšanas kods XL, kas nozīme ka piekabei ir piestiprināts rāmis. Tas bieži ir nepieciešams, lai varētu veikt dzērienu pārvadājumus. Tā ir aprīkota ar palešu kasti un alumīnija dēļiem, kas atvieglo kravas transportēšanu.

Vervo Auto nodrošina augstākās kvalitātes kravu pārvadājumus visā Eiropā, piedāvājot saliktas vai pilnas kravas piegādes. Vervo Auto komanda izplānos izdevīgāko maršrutu atkarībā no jūsu kravas specifikas. Piesakiet pārvadājumu jau tagad, rakstot e-pastu uz va@vervo.lv

Avots: https://vervogroup.eu/lv/

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv