Vervo jaunumi

Automašīnu pārvadājumi konteineros

Automašīnu pārvadājumi konteineros

Iespēja iepirkties internetā un sazināties ar cilvēkiem no gandrīz jebkuras pasaules malas ir padarījusi iespējamu visdažādāko priekšmetu iegādi neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties. Tas attiecas arī uz automašīnu iegādi – aizvien vairāk cilvēku tās iegādājas ārvalstīs un pēc tam nogādā sev nepieciešamajā galamērķī. Taču šajās situācijās aktuāls ir jautājums par drošu un izdevīgu auto transportēšanu uz citu pilsētu vai valsti.

Viens no, iespējams, ērtākajiem un izdevīgākajiem veidiem, kā nodrošināt automašīnu nogādāšanu dažādās pasaules vietās, ir – izmantojot konteineru pārvadājumus.

Automašīnu pārvadājumiem ar konteineriem tiek izmantota tehnoloģija, ar kuras palīdzību konteinerā (40’ pēdu) var nostiprināt līdz 8 vieglajām automašīnām, maksimāli aizpildot pieejamo vietu, jo tās var atrasties viena virs otras. Ņemot vērā to, ka konteineru pārvadājumi ir viens no izdevīgākajiem pārvadājumu veidiem, šis ir ekonomisks un ilgtspējīgs risinājums, turklāt konteineriem ir zemas atgriešanas izmaksas. Dažādajiem transportlīdzekļu veidiem un izmēriem tiek izmantots viens un tas pats aprīkojums, kas automašīnas iekraušanas un izkraušanas procesu padara ļoti vienkāršu.

Šāda veida pārvadājumi var tikt izmantoti, lai piegādātu automašīnas no ASV, Kanādas, Japānas un citām valstīm. Ņemot vērā lielo attālumu un transporta veidu, konteineru pārvadājumi parasti tiek veikti ilgākā laika posmā, taču izmaksas ir ievērojami zemākas. Ja vieta, no kurienes transportlīdzeklis jānogādā uz Latviju vai kādu citu Eiropas Savienības dalībvalsti, nav ES sastāvā, papildus būs nepieciešams nokārtot muitas procedūras. Tas ir viens no pakalpojumiem, ko arī piedāvājam saviem klientiem, tāpēc muitas formalitāšu kārtošanu varēsiet uzticēt mums - SIA Vervo.

Kāpēc izvēlēties auto transportēšanu ar konteineriem?

• Aizsardzība no ārējās vides iedarbības.

• Liels pieejamo ostu skaits.

• Iespēja izvēlēties “Door to door”, tādējādi nepārkraujot automašīnu vairākas reizes.

• Iespējami multimodālie pārvadājumi: apvienoti sauszemes, dzelzceļa un/vai jūras transporti.

Lai, neskatoties uz lielo attālumu starp jums un jūsu auto, jūs tāpat zinātu, kur jūsu transportlīdzeklis atrodas, varat izmantot kravas izsekošanas pakalpojumu, par kuru vairāk varat uzzināt šeit. Pat ja neveicat regulārus pārvadājumus, varat iegādāties vienreiz izmantojamo kravas izsekošanas ierīci, ievietot to automašīnā un jebkurā mirklī pārliecināties par to, kur atrodas jūsu auto.

Kad automašīnu nepieciešams nogādāt kādā izstādē, tikko nopirktu nogādāt mājās vai nodrošināt tās nokļūšanu pie jaunā īpašnieka, sazinieties ar mums, lai saņemtu izdevīgāko risinājumu. Jūs saņemsiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu pieredzējušie loģistikas menedžeri sniegs atbildes uz jūsu jautājumiem. Palīdzēsim arī ar muitas formalitāšu un citu dokumentu kārtošanu. Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot pa tālr. nr. +371 67674570 vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv