Vervo jaunumi

Izglītojam topošos speciālistus par to, kas viņus sagaida izvēlētajā profesijā

Izglītojam topošos speciālistus par to, kas viņus sagaida izvēlētajā profesijā

3. novembrī tika aizvadīta kārtējā virtuālā ēnu dienas ekskursija transporta un loģistikas uzņēmumā SIA Vervo. Šoreiz interesi par loģistiku izrādīja Biznesa augstskolas Turība loģistikas programmas studenti. Jāatzīst, ka šī bija viena no atraktīvajām grupām, kam esam snieguši ieskatu praktiskajā darbā, kas jāveic loģistikas speciālistam, un jautājumi bija patiešām interesanti – gan par prezentācijā minētām tēmām, gan arī par citiem loģistikas procesiem.

Prezentāciju vadīja Vita Suharevska, kas ir viena no vadošajām loģistikas speciālistēm SIA Vervo. Vitai ir jau vairāk nekā 12 gadu pieredze transporta un loģistikas nozarē, un uzkrātās zināšanas ir vērtīgs materiāls, ar ko dalīties tālāk – jaunajiem un topošajiem loģistikas speciālistiem. Vita ir palīdzējusi arī izveidot pārskatāmu materiālu, kurā uzskaitītas 5 lietas – kā kļūt par labu loģistikas speciālistu

Virtuālā ekskursija norisinājās ZOOM platformā, un tajā piedalījās arī loģistikas pasniedzēja Inga Ozola. Papildu lekciju pasniegšanai biznesa augstskolā Turība, arī I. Ozola ikdienā strādā loģistikas jomā, tāpēc novērtē iespēju nodot studentiem zināšanas par reālo darba vidi papildus izlasītajai teorijai grāmatās. Pasniedzēja I. Ozola novērtēja mūsu pretimnākšanu, īpaši šajā laikā, kad valstī noteiktie ierobežojumi liedz atnākt pie mums ciemos un klātienē redzēt dinamisko darba vidi.

Studentiem ļoti patika Vitas, kā loģistikas eksperta, stāstījums par loģistikas speciālista profesiju, tās plusiem un izaicinājumiem, ar ko nākas saskarties ikdienā. Kā I. Ozola stāsta, studenti ieguvuši pārliecību par savu izvēli studēt loģistiku, un redz sevi šajā jomā arī nākotnē.

Mums, kā vienai no atpazīstamākajām transporta un loģistikas kompānijām Latvijā, ir liels prieks un gods piesaistīt jaunos speciālistus šai profesijai. Viens no prezentācijas elementiem bija video, kur SIA Vervo direktors un līdzīpašnieks Māris Dreimanis skaidroja, ka loģistika – tā ir nozare, kur darbs neapstāsies nekad, jo cilvēki pirks un pārdos vienmēr.

Prezentācijas beigās aicinājām studentus sūtīt savas pieteikuma vēstules un pieteikties uz prakses vietām. Bieži vien jaunie speciālisti pierāda sevi un iejūtas mūsu kolektīvā tik ļoti, ka ne mēs, ne students nevēlas šķirties, tāpēc kā turpinājums seko darba līgums.

Varbūt arī Tu vēlies pielietot savas zināšanas un prasmes mūsu uzņēmumā? Sūti savu CV uz e-pastu: hr@vervo.lv.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv