Vervo jaunumi

Koka moduļu māju eksports turpina attīstību

Koka moduļu māju eksports turpina attīstību

Piektdienas noskaņās pie šīs, pievienotās bildes prātā nāk vien Edgara Liepiņa izdziedātie vārdi: “Mežā būdiņu tev celšu, celšu, kur mums abiem apmesties”. Bet, par kādu būdiņu šoreiz ir runa?

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo katru dienu veic vairāk par 200 kravu pārvadājumiem gan pa Latviju, gan arī pa visu pasauli. Lielgabarīta un smagsvara kravas transportēšana ir viens no pieprasītākajiem SIA Vervo pakalpojumiem, kā piemēram, koka moduļu mājas un paneļu mājas.

Kas ir koka moduļu māja?

Koka moduļu mājas jau daudzus gadus ir pieprasīta eksporta prece, jo, galvenokārt, tās ir daudz ātrāk un vienkāršāk būvējamas. To nodrošina ražošanas process, kad atsevišķi elementi tiek ražoti vienlaicīgi un montēti kopā pašā ražošanas procesa noslēgumā, gluži kā to dara bērni ar lego klucīšiem. Kā vēl vienu priekšrocību moduļu mājai var minēt samazinātu būvatkritumu daudzumu un novērstu būvniecības trokšņu piesārņojumu. Moduļu māja var būt vasaras māja, komerciāls kiosks, kafejnīca vai dzīvojamā māja. Koka moduļu māju celtniecībā izmanto ekoloģiskas koksnes daļas un koka esamība nodrošina patīkamu atmosfēru.

Latvijā koka māju būvniecība nostabilizējās jau deviņdesmitajos gados, veiksmīgi konkurējot arī ārvalstu tirgos. Šodien koka paneļu mājas ir viena no nozīmīgākajām precēm Latvijas eskportā, attīstot starptautisko tirdzniecību un veicinot Latvijas ekonomikas attīstību. Latvijā ražotās koka mājas visbiežāk tiek eksportētas uz Skandināvijas valstīm, īpaši uz Zviedriju un Norvēģiju, tāpat arī uz Nīderlandi.

Par lielgabarīta un smagsvara kravas transportēšanas īpatnībām varat uzzināt mūsu iepriekšējā rakstā: Kas jāievēro, veicot lielgabarīta vai smagsvara kravas pārvadājumu? 

Ja Jums ir nepieciešams importēt vai eksportēt koka moduļu mājas vai kādas citas nestandarta kravas, SIA Vervo speciālisti atradīs piemērotāko risinājumu, atbilstoši Jūsu vēlmēm un vajadzībām. Sazinieties ar mums caur pieteikuma formu vai rakstiet e-pastu: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv