Vervo jaunumi

Kas vieno SIA Vervo un Āgenskalna Valsts ģimnāziju?

Kas vieno SIA Vervo un Āgenskalna Valsts ģimnāziju?

Ikdienā, strādājot vienā no vadošajiem transporta un loģistikas uzņēmumiem Latvijā, SIA Vervo, atskārtām, ka mums ir trīs dažāda vecuma Āgenskalna Valsts ģimnāzijas absolventi – SIA Vervo dibinātājs, līdzīpašnieks un direktors- Māris Dreimanis, SIA Vervo biznesa attīstības vadītājs- Andris Žīgurs un SIA Vervo mārketinga projektu vadītāja- Paula Beķere. Ņemot vērā to, ka SIA Vervo aktīvi piedalās Latvijas izglītības procesu attīstībā, arī mēs nolēmām dalīties ar savu vidusskolas pieredzi un ieteikumiem Āgenskalna Valsts ģimnāzijas tagadējiem skolēniem, kā arī Jums, mūsu lasītājiem.

Jau pašos pamatos viņus visus vieno izsalkums pēc izaugsmes, izaicinājumiem un attīstības, jo jau padsmit gados viņi ir uzsākuši savu dzīvi patstāvīgi, pārvācoties no mazpilsētām uz Āgenskalna Valsts ģimnāzijas kopmītnēm.

Māris Dreimanis, 2001.gada absolvents, vidusskolas gadus atceras, kā dzīves posmu, kas nostiprināja viņa analītiskās prasmes un spēju dzīvot patstāvīgi. Māris mācījās ekonomistos, un, kā viņš pats stāsta, mācības neprasīja lielu piepūli, jo jau pamatskolā viņš bija ieguvis spēcīgus pamatus. Visspilgtāk atceras skolotāju, kurš mācēja pastāvēt par savējiem - un, patiesībā, Māris šo prasmi ir apguvis lieliski, turpinot pastāvēt par savu komandu kā mājās, ģimenes lokā, tā arī paša dibinātajā transporta un loģistikas uzņēmumā SIA Vervo. Tiem, kas arī grib kļūt veiksmīgi, Māris iesaka lasīt grāmatas un trenēt komunikācijas spējas.

Andris Žīgurs, 2000.gada absolvents, jau no 10.klases tika gatavots pasaules olimpiādei fizikā. Andris uzsver, ka ģimnāzija viņam iemācīja domāt pašam, nevis iekalt jau paredzamos priekšmetus. Viņa mīļākie priekšmeti bija tēlotājģeometrija, literatūra un fizika. Pateicoties “fizmatu kojām” Andrim ir izveidojies liels draugu pulks, ar ko komunicē vēl šodien. Papildu biznesa attīstības vadītāja amatam, viņš ir arī mārketinga eksperts, jo pirms vairāk kā 10 gadiem izveidotā e-pasta mārketinga platforma “Mailigen” nu jau darbojas 120 pasaules valstīs. Andris iesaka izbaudīt laiku skolas solā un iemācīties lasīt starp rindiņām.

Paula Beķere no mums ir jaunākā Āgenskalna Valsts ģimnāzijas absolvente, taču tas ir bonuss, atsvaidzinot SIA Vervo sociālos tīklus un mārketingu. Paula mācījās literātu klasē, kur tika noslīpēts viņas rakstības stils. Paula uzskata, ka ģimnāzija iemācīja “izlīst no situācijas”, jo, kā jau prestižā skolā, tajā bija daudz prasību. Viņa iemācījās izdarīt to, kas sākotnēji šķitis neizdarāms un neiespējams – tā ir nostiprināts radošums, pašdisciplīna un analītiskās spējas. Viņas mīļākie priekšmeti bija latviešu valoda un psiholoģija. Paula sava ieteikuma vietā nodod teicienu “tas, ko tu dari šodien, rezultēsies pēc 3 gadiem”, ko var attiecināt uz it visu.

Kā jau augstāk tika minēts, transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo iesaistās dažādos izglītības procesos Latvijā, kā piemēram, piedaloties mācību vielas sagatavošanā Biznesa vadības koledžā. Tas rezultējas programmā “Biznesa Loģistika”, kuras mācību saturs ir pielāgots loģistikas darba tirgus prasībām. Paralēli sadarbojamies ar Rīgas Tehnisko universitāti un Transporta un sakaru institūtu, nodrošinot jaunos loģistikas speciālistus ar prakses vietām. Labākajiem praktikantiem tiek garantēta darba vieta SIA Vervo, lai turpinātu savu attīstību transporta un loģistikas nozarē. Pašiem jaunākajiem topošajiem speciālistiem, kas vēl sēž vidusskolas solā, katru gadu nodrošinām ekskursiju SIA Vervo Ēnu dienas ietvaros, kur mēs sniedzam ieskatu loģistikas speciālista un kravas auto šofera profesijās un motivējam izglītoties.

Informējam, ka vēl var pieteikties šī gada virtuālajai mācību ekskursijai. Lai uzzinātu vairāk, spiediet šeit. Ja Jums ir kāds pieprasījums, jautājums vai piedāvājums, aicinām Jūs rakstīt e-pastu uz info@vervo.lv.



Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv