Vervo jaunumi

Ēnu diena nav atcelta - aicini savu atvasi pieteikties!

Ēnu diena nav atcelta - aicini savu atvasi pieteikties!

Šajā mācību gadā ikdiena mainījusies arī skolēniem- tāpat kā uzņēmējiem un darbiniekiem. Ņemot vērā, ka pulcēties var tikai ģimenes lokā, arī iecienītās ikgadējās “Ēnu dienas” ir notikums, kas raisa jautājumus – kā tad šogad būs!? Vai skolēni varēs iepazīties ar profesijām un gūt ieskatu savas nākotnes profesijas izvēlē?

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo saka- jā, tas būs iespējams! Paldies organizācijai “Junior Achievment Latvia”, kas ir uzņēmušies šo ikgadējo tradīciju pārnest online vidē, pie kuras mūsu bērni jau ir pieraduši. Ne Zoom, ne Microsoft Team platformas viņiem nav svešas un skolēni arī šogad gūs vērtīgas zināšanas par reālo darba vidi.

Šogad Ēnu diena notiks nevis vienu dienu, kā citus gadus, bet jebkurā laikā- vienojoties. Pieteikties varēs līdz pat 31.jūlijam. SIA Vervo nodrošinās tiešsaistes ekskursiju un prezentāciju, lai katrs, kuram interesē darbs transporta un loģistikas nozarē, varētu ar to iepazīties.

Izmantojot tiešsaistes platformu Zoom, 40 minūšu laikā tiks dots ieskats – kā notiek darbs transporta un loģistikas nozarē, izejot cauri visiem darba procesiem SIA Vervo ikdienā. Varēs iepazīties ar loģistikas profesiju – kā tiek organizēti kravu pārvadājumi, un arī ar kravas šofera ikdienu – kā tiek veikti kravu pārvadājumi, ieskaitot kravas iekraušanu un izkraušanu. Prezentācijas beigās skolēniem būs iespēja uzdot jautājumus.

AR KO SIA VERVO VIRTUĀLĀ EKSKURSIJA BŪS ĪPAŠA?

Gluži kā realitātē – SIA Vervo mācību ekskursiju nodrošinās ar video rullīti, kurā Jūs varēsiet iejusties gluži, kā paši būtu šeit. Sākot no ceļa šurp un līdz pat sarunai ar mūsu direktoru, SIA Vervo līdzīpašnieku Māri Dreimani.
Par loģistiku – tiem skolēniem, kam loģistika vēl sveša, pēc ekskursijas tā vairs nebūs. Viens no mūsu labākajiem loģistikas speciālistiem pastāstīs par profesijas iespējām un savu ikdienu.
Interesanti – Vai zinājāt, kā dzīvo kravas auto šoferis? Kur guļ un ko ēd? Un ar kādiem izaicinājumiem nākas saskarties, kad tiek veikti kravu pārvadājumi? Par to mēs pastāstīsim virtuālajā ekskursijā.
Motivējoši – Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo jau vairāk kā 13 gadus nodrošina ātrus, ērtus un drošus kravu pārvadājumus, 2020.gadā pārsniedzot 10 miljonu apgrozījumu grupas ietvaros. No M.Dreimaņa iegūsiet praktiskus ieteikumus, pie kuriem sākt strādāt jau tagad, lai kļūtu par veiksmīgu uzņēmēju. Uzzināsiet, kā no dažu desmitu tūkstošu apgrozījuma 13 gadu laikā SIA Vervo ir kļuvis par vienu no atpazīstamākajiem un stabilākajiem ekspedīcijas uzņēmumiem ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā. Kā arī- kā neapstāties pie sasniegtā!

Aicinām pieteikties 9.-12. klašu skolēnus no dažādām skolām, lai vērtīgi pavadītu dienu un gūtu priekšstatus par reālo darba vidi!

Spied uz saiti – atrodi SIA Vervo – un piesakies! https://enudiena.lv/apskatit/enu-devejs/2649


#JALatvia #ĒnuDiena

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv