Vervo jaunumi

SIA Vervo strādā ierastajā režīmā

SIA Vervo strādā ierastajā režīmā

Arī mēs turpinām darbu attālināti ieviesto ierobežojumu dēļ. Ziemassvētku brīvdienas ir beigušās, taču svētku rotas joprojām priecē, jo šogad to var baudīt, strādājot no mājām. Bet, neskatoties uz to, mēs ceram drīz atkal izbaudīt klātienes tikšanās ar klientiem un sadarbības partneriem, paspiežot tiem roku vai uzsitot “high five”. Katrs, sēžot aiz sava ekrāna, turam īkšķus, lai pēc iespējas drīzāk samazinātos COVID-19 izplatība un kolēģi draudzīgi varētu tikties jau janvārī un sēdēt pie viena galda!

Darbi turpinās, neskatoties uz garajām brīvdienām, atnākušo ziemu un neklātienes darbu. Organizējam dažādas sanāksmes un sapulces platformā ZOOM, lai pārrunātu padarītos darbus un tos, kas vēl priekšā. Kā arī kopīgiem spēkiem analizējam paveikto un cīnāmies par mērķiem! SIA Vervo komanda ir lieliski adaptējusies jaunajiem apstākļiem, tāpēc turpinām veikt kvalitatīvas kravu piegādes.
Un, ja Jums nepieciešams kravu pārvadājums, sadarbojies ar mums! Raksti e-pastu uz info@vervo.lv vai piesaki kravu pārvadājumu mājaslapā un ar Jums sazināsies stundas laikā, lai sniegtu bezmaksas konsultāciju!

https://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/logistikas-pakalpojumi/kravu-parvadajumu-cenas
Kravu pārvadājumu cenas | Vervo SIA
https://vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv