Vervo jaunumi

Vai ekonomikā notiekošais ļauj atrast jaunas iespējas?

Kā norāda SIA Vervo direktors Māris Dreimanis, tad, salīdzinot Centrālās statistikas pārvaldes datus ar mūsu kravu pārvadājumu datiem, var droši teikt, ka mūsu izvēlētā taktika darba un kravu transporta organizācijā ir bijusi pareiza. Šajā laikā mēs pieņēmām lēmumu pusei loģistikas speciālistu darbu veikt no mājām, instruējot un ieviešot arī tehnoloģiskos risinājumus, kas atvieglo kravu pārvadājumu veikšanu.

Kā ziņo Centrālā statistikas pārvalde, tad starptautiskie kravu pārvadājumi ir kritušies pirmajā ceturksnī par 15,3 %, bet mūsu starptautisko kravu pārvadājumu apjoma kritums pret 2019. gada atbilstošo laiku nav tik dramatisks. To varētu izskaidrot ar apstākli, ka mūsu uzkrātās zināšanas un pieredze ir ļāvuši mums atrast atbilstošus transporta maršrutus un kopā ar mūsu sadarbības partneriem veikt mūsu klientu kravu piegādes sabalansējot pieejamos budžetus ar kravu transporta iespējām.

Jāpiezīmē, ka viens no galvenajiem faktoriem ir tas, ka SIA Vervo “neliek visas oliņas vienā groziņā”. Esam loģistikas speciālisti tādās kravu piegādēs kā negabarītu kravu, refrižeratoru, salikto kravu, pilno kravu, kravu uz dažādām platformām, auto piegādē un citiem transporta veidiem, kas ir ļāvis apkalpot dažādu nozaru uzņēmumus, atrodot optimālu kravas transporta risinājumu atbilstoši katras kravas specifikai un pat, ja kādā nozarē ir bijis kritums, tad atkal citā ir vērojams pieaugums, kas izlīdzina kopējo kravu pārvadājumu rādītāju.

Paldies visiem, kas ir uzticējušies mums, un, izejot no šīs situācijas, mēs esam kļuvuši gudrāki, ātrāki un arī turpmāk nodrošināsim ērtus, izdevīgus un drošus kravu pārvadājumus.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv