Vervo jaunumi

Ratus taisi ziemā, bet ragavas kal vasarā

Pie šāda principa pieturās arī mūsu klienti, kas plāno savu darbību uz priekšu, lai, izmantojot visu savu potenciālu, būtu spējīgi sasniegt izvirzītos mērķus.

Kā redzat attēlā, tad, janvārī ir krietni palielinājies traktortehnikas piegāžu apjoms, kas tiek transportētas gan tentos, gan uz "Jumbo" puspiekabēm un platformām.

Mēs piedāvājam saviem klientiem labāko!

Kravas apdrošināšana

Svarīga ikvienam biznesam, kas saistīts ar materiālo vērtību pārvietošanu.
Veicot kravas apdrošināšanu, Jūs pasargājat sevi no iespējamiem zaudējumiem.
Apdrošināti visi riski saskaņā ar Institute Cargo Clauses (A) apdrošināšanas noteikumiem, kas nozīmē, ka par apdrošināšanas gadījumu tiek uzskatīta jebkura situācija, kad piegādes brīdī preces kvalitāte un/vai kvantitāte atšķiras no tās, kāda tā bija nosūtīšanas brīdī.

Kravu apdrošināšana ir veids, kā nodrošināt papildu aizsardzību Jūsu īpašumam (kravām) to pārvadājuma laikā neatkarīgi no pārvadāšanas veida un maršruta, gadījumos, kad kravas vērtība pārsniedz CMR apdrošinātos riskus 8.9 EUR par 1 kg kravu.

Patiecoties pašam apdrošināšanas aģentu lokam Eiropas valstīs, apdrošināšanas aģents var ierasties notikuma vietā un visus dokumentus sākt kārtot uz vietas, nodrošinot, ka netiek palaistas garām notikuma nianses, kas var būt svarīgas pie ātras atlīdzības izmaksas.

Mūsu komanda ir loģistikas nozares profesionāļi, kuri ir uzkrājuši vairāk kā 50 gadu kopējo pieredzi. Komanda, kas ir spējīga uzņemties pat vissarežģītākos risinājumus un no tā gūstot gandarījumu, ir katra uzņēmuma veiksmes faktors.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv