Vervo jaunumi

Mums drošība ir pirmajā vietā!

Ko par to saka Regor mārketinga vadītaja Aiga Linde

Piekritīsiet, ka pārvadājumu jomā bez drošības sajūtas ir grūti strādāt, jo situācijas var būt visdažādākās un apdrošināšana ir svarīgs mūsu ikdienas palīgs. Ņemot to vērā, arī #transportaspēlem ir savs oficiālais apdrošinātājs Regor, kas parūpēsies par mūsu drošību, kā arī piedalīsies gan komandu disciplīnās, gan individuālajās. Un būs iespēja aprunāties par labākajiem apdrošināšanas risinājumiem pie Regor brīnišķīgajām meitenēm spēļu laikā Regor aktivitāšu stendā.

Vervo jau kopš 2008. gada nodrošina efektīvus un drošus kravu pārvadājumus. Mūsu lielākā vērtība ir klientu uzticība daudzu gadu garumā. Uzticot savus pārvadājumus Vervo, jūs saņemsiet ātru, kvalitatīvu, ērtu un drošu servisu. Kravu apdrošināšana ir drošības spilvens jūsu kravu transportēšanai. Mūsu speciālisti piedāvās piemērotāko apdrošināšanu jūsu kravas tipam, transportēšanas veidam un ICC klasei. Atkarībā no specifikas, Vervo palīdzēs apdrošināt gan kravas īpašnieku, gan pārvadātāju. Mūsu pārvadājumiem CMR apdrošināšana ir iekļauta pārvadājuma cenā, bet īpaši vērtīgām kravām piedāvājam papildus servisu. Uzticot savu kravu Vervo, jums nav jāuztraucas par iespējamiem zaudējumiem pārvadājumu laikā, kamēr veltīsiet visu uzmanību sava biznesa attīstībai, Vervo nodrošinās jūsu pasūtījuma drošu pārvadājumu. Uzticiet savu pārvadājumu Vervo servisam un izmantojiet savu laiku kādai patīkamai nodarbei!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv