Vervo jaunumi

Iespējams drošākie transporta pakalpojumi!

Mūsu klients nodarbojas ar automašīnu, kā arī motociklu tirdzniecību. Šajā gadījumā veicām motocikla piegādi no Latvijas uz Vāciju, kur to bija iegādājusies privātpersona. Lai nodrošinātu nevainojamu kravas transportēšanu, transporta līdzeklis tika stabili nostiprināts uz koka paletes ar kravas stiprinājumu siksnām. Tāpat transportējamais motocikls vairākkārtīgi tika notīts ar aizsargplēvi, lai izvairītos no jebkādiem iespējamiem bojājumiem kravas iekraušanas, izkraušanas un pārvadāšanas laikā.

1.Transportēšanai vienmēr izvēlamies autotransportu perfektā tehniskā stāvoklī

2.Darbības ar kravām veic augsti kvalificēti autotransporta profesionāļi

3.Vienmēr izvēlamies rūpīgi pārbaudītus un zināmus loģistikas partnerus

4.Vienmēr zināma kravas atrašanās vieta

5.Visas kravas apdrošinātas (CRM apdrošināšana aptuveni 8.5 EUR/kg)

6.Visi nepieciešamie sertifikāti un atļaujas

7.9 gadu pieredze

8.Papildus apdrošināšana

9.Apsardze

Pārvadājot kravas ar autotransportu, garantējam augstu pārvadājamās kravas drošības līmeni, ko varam nodrošināt pateicoties daudzu gadu pieredzei. Transportēšanai vienmēr izvēlamies autotransportu perfektā tehniskā stāvoklī un darbības ar kravām veic augsti kvalificēti autotransporta profesionāļi. Ja kravas pārvadāšanu ar autotransportu veic mūsu sadarbības partneri, tad vienmēr izvēlamies rūpīgi pārbaudītus un zināmus loģistikas uzņēmumus. Mūsu autotransports ir aprīkots ar GPS iekārtām, kas ļauj jebkurā laikā informēt par kravas atrašanās vietu. Atbilstoši klienta vajadzībām varam nodrošināt autotransporta kravu eskortu, apsardzi un apdrošināšanu. Vienmēr iespēju robežās iekļaujamies piegādes termiņos, kā arī izvēlāmies atbilstošāko tranzīta laiku jūsu sauszemes kravām.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv