Vervo jaunumi

Ātrākas piegādes no Lietuvas, Klaipēdas ostas!

Vervo, pieturoties pie savas misijas būt tuvāk klientiem, apceļo ne tikai Latviju, bet apmeklē arī klientus un partnerus ārpus valsts robežām. Pabijām gan Klaipēdā, gan Viļņā un kopā ar Klaipēdas ostas pārvaldnieku apskatījām ostu, tieši tāpēc mūsu apmeklējums dos rezultātus, jau tuvākajā laikā, nodrošinot ātrākas piegādes caur Klaipēdas ostu.

SIA Vervo sniedz visa veida pakalpojumus Klaipēdas ostā. Klaipēdas ostas daudzfunkcionālais terminālis ir lielākais Lietuvā, tam ir unikālas automatizētas Ro-Ro tipa rampas kuģu apkalpošanai un ir viena no Baltijas valstu lielākajām ostām. Šā gada pirmajā pusgadā kravu apgrozījums Klaipēdā sasniedza 21,7 miljoni tonnu.

• Konteineru saņemšana Klaipēdas ostā

• Aģentēšanas pakalpojumi Klaipēdas ostā

• Kravu piegāde no Klaipēdas ostas līdz Latvijai

• Muitas procedūru kārtošana Klaipēdas ostā

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv