Vervo jaunumi

SIA Vervo turpina sadarbību ar AAS BALTA

Šogad jau atkal kā savu partneri transporta un kravu apdrošināšanas jomā izvēlējāmies AAS BALTA. Mūsu sadarbība turpinās jau vairākus gadus - SIA Vervo izmanto AAS BALTA piedāvāto ekspeditoru civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu. Tā pasargā uzņēmumu no zaudējumiem, kas var rasties kravu pārvadāšanas, ekspedīciju laikā vai sniedzot noliktavu un termināla operāciju pakalpojumus. Ir apdrošināta jebkura loģistikas ķēdē iesaistītās puses civiltiesiskā atbildība.

 Tāpat vairāku gadu garumā SIA Vervo piedāvā kravu apdrošināšanu atsevišķiem kravu pārvadājumiem. Arī šis pakalpojums tiek sniegts ar AAS BALTA palīdzību.

Vairāk informāciju par transporta un kravu apdrošināšanas pakalpojumiem skatīt šeit http://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/transporta-pakalpojumi/kravu-apdrosinasana

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv