Vervo jaunumi

BTA Sieviešu dienas rallijs 2015

Pirmās pavasara aktivitātes SIA Vervo kolektīvā iesāka mūsu meitenes, piedaloties BTA Sieviešu dienas rallijā, kurš notika 7. martā jau septīto gadu pēc kārtas. Komanda "Vervo Auto Peles" startēja 104-tās starp vairāk kā 490 dāmu ekipāžām. Kopumā rallija dalībniecēm dienas laikā bija jānobrauc aptuveni 300 kilometru garš maršruts un jāatrod 13 kontrolpunkti. Katrā rallija kontrolpunktā bija gan izklaidējoša, gan izglītojoša rakstura uzdevumi, kas saistīti ar drošu un pareizu braukšanu.

 Mūsu komandas “Vervo Auto Peles” meitenes ļoti savlaicīgi bija sākušas gatavoties rallijam, sarūpējot sev vienādus tērpus un noformējot automašīnu.

Starts mūsu ekipāžai bija plkst. 9:51:30, pirmie kontrolpunkti bija jāatrod Rīgā, ko meitenes ļoti veiksmīgi izdarīja 30 minūšu laikā izbraucot visus 3 kontrolpunktus. Pēc tam bija jādodas uz A5 šoseju un jāsāk startēt rallijā pēc leģendas. 13 kontrolpunkti, kuros katrā bija jāveic visdažādākie uzdevumi, sākot ar šautriņu mešanu un līdz pat automašīnas riepu protektoru mērīšanai. Kopumā rallijs bija jautrs, aizraujošs un pamācošs. Komanda mums bija lieliska, visas meitenes bija vienotas un palīdzēja viena otrai. Komanda iekļāvās atļautajā rallija kopējā laikā un izpildīja visus uzdevumus. “Vervo Auto Peles” no 490 startējušajām komandām ieguva 19. vietu, kas ir ļoti labs rezultāts.

SIA Vervo kolektīvs ļoti lepojas ar rallija komandas meitenēm, kurām piemīt sievišķā intuīcija, erudīcija, atjautība un labas prasmes vadīt auto. Meitenes nolēmušas piedalīties arī nākamgad un sasniegt vēl augtākus rezultātus.

SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv