Nozares jaunumi

SM: 2014.gadā paveikts nozīmīgs darbs jaunu tirgu apguvē un kravu piesaistē

2014.gadā paveikts nozīmīgs darbs jaunu tirgu apguvē un kravu piesaistē Aizvadītajā gadā paveikts nozīmīgs darbs jaunu tirgu apguvē un kravu piesaistē, stāsta Satiksmes ministrijā (SM).

 «Veikts nozīmīgs darbs, lai veicinātu jaunu tirgu apguvi un kravu piesaisti Latvijas tranzīta koridoram. Rīkotas SM amatpersonu, kā arī nozares uzņēmumu sekmīgas vizītes ārvalstīs, piemēram, Ķīnā, ASV, Azerbaidžānā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Krievijā, Mongolijā, Uzbekistānā, Tadžikistānā, kā arī notikusi aktīva dalība starptautiskajās transporta izstādēs un konferencēs, tostarp sadarbībā ar Ārlietu ministriju organizēta augsta līmeņa Rīgas konference par transportu, loģistiku un tirdzniecības ceļiem, kas savieno Āziju ar Eiropu,» klāstīja ministrijā.

Tāpat tajā norādīja, ka 2014.gadā izveidota Loģistikas padome, kuras mērķis ir veicināt Latvijas transporta un loģistikas nozares pakāpenisku integrāciju lielāka mēroga un sarežģītības piegāžu ķēdēs, kuru ietvaros tiek apkalpotas augstvērtīgas kravas ar potenciālu radīt papildu pievienoto vērtību Latvijas tautsaimniecībā kā transporta, tā arī loģistikas un rūpniecības jomās.

Avots: http://financenet.tvnet.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv