Nozares jaunumi

Terehovas robežkontroles punktā izveidojusies 230 auto gara rinda

Terehovas robežkontroles punktā izveidojusies 230 auto gara rindaIebraukšanu Krievijā Terehovas robežkontroles punktā šorīt gaida vairāk nekā 230 kravas automašīnu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) rīcībā esošā informācija.

 Rindā stāvošo mašīnu skaits gan ir samazinājies, jo vēl naktī rindā gaidīja 300 automašīnas, savukārt vakar no rīta - 290 automašīnas.

230 automašīnu skaitam paredzamais gaidīšanas laiks varētu būt ap 19 stundām, norāda VID.

Pirms robežkontroles punkta «Grebņeva» stāvošu kravas automašīnu rindu nav.

Savukārt Silenes robežkontroles punktā rindā uz iebraukšanu Baltkrievijā stāv 60 automašīnas, un paredzamais gaidīšanas ilgums ir 11 stundas.

Tikmēr Pāterniekos rindā uz Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsošanu gaida aptuveni 60 kravas automašīnas, un paredzamais gaidīšanas ilgums ir 11 stundas.

Saskaņā ar VID Muitas pārvaldes rīcībā esošo informāciju Krievijas pusē tiek īstenoti pastiprināti kontroles pasākumi, tādēļ virzienā uz Krieviju veidojas smago transporta līdzekļu rindas. Latvijas pusē kontrole tiek veikta ierastajā kārtībā un tā nerada kavēšanos robežas šķērsošanā, aģentūru LETA informēja VID.

Aktuālā informācija par rindām uz Latvijas-Krievijas un Latvijas-Baltkrievijas robežas ir pieejama VID mājaslapas sadaļā «Muita»/«Muitas kontroles un robežkontroles punkti», kā arī VRS mājaslapas sadaļā «Automašīnu rindas līdz valsts robežai».

Avots: http://financenet.tvnet.lv

Raksts pārpublicēts SIA Vervo mājas lapā. SIA Vervo ir transporta uzņēmums, kura pamatdarbības veidi ir starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, transporta pakalpojumi un citi loģistikas risinājumi: autotransporta (sauszemes) kravu pārvadājumi (pilnas kravas, saliktas kravas), aviotransporta (gaisa) kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, kuģu (jūras) kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi, lielgabarīta, negabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi, noliktavu pakalpojumi, bīstamo (ADR) kravu pārvadājumi, kravu apdrošināšana, personīgo mantu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv