Mūsu darbi

Moduļu māju piegāde

Moduļu māju piegāde

Vai esat kādreiz sapņojuši par pārvākšanos uz citu vietu, bet nezināt, kā līdzi paņemt “māju sajūtu”? Atbilde ir vienkārša – ar visu māju!

Aizvien populārākas kļūst moduļu mājas, kuras iespējams nogādāt jebkurā vietā pēc jūsu vēlēšanās. Pēc tās transportēšanas to tikai nepieciešams uzstādīt jaunajā atrašanās vietā, kas neaizņem ilgu laiku, un tā ir gatava lietošanai. Šo iespēju izmanto arī mūsu klienti. Taču moduļu māju piegāde ietver sevī rūpīgi izplānotus procesus, un, kā visām lielgabarīta kravām, tām jāiegūst vajadzīgās atļaujas un pēc nepieciešamības jānodrošina pavadošais transports.

Veicam regulāras moduļu māju piegādes no Latvijas uz Zviedriju, un tas ilgst vidēji 2 dienas.

Moduļu māju piegāde prasa zināšanas, pieredzi un uzmanību, un, kā min Vita Suharevska, kas SIA Vervo strādā jau no pašiem pirmsākumiem, lielgabarīta kravu pārvadājumi vienmēr ir liels izaicinājums - tieši tāpēc tas sniedz vēl lielāku gandarījuma sajūtu pēc tam, kad krava ir nogādāta galamērķī, izkrauta un klients ir apmierināts. Arī šoreiz Vita noorganizēja konkrētās moduļu mājas pārvadājumu, tajā skaitā nepieciešamās atļaujas, moduļu mājas uzkraušanu un pavadošo transportu.

Moduļu māja uz kravas automašīnas tika uzkrauta un nocelta ar celtni un nostiprināta ar kravas siksnām jeb štropēm. Mājas izmēri bija 9.5 x 4.00 x 3.95, un tā tika klasificēta kā lielgabarīta krava. Kā vairumam lielgabarīta kravu pārvadājumiem, arī šim tika nodrošināts pavadošais transports. Tas palielina gan šofera, gan jūsu kravas, gan pārējo ceļa satiksmes dalībnieku drošību, kā arī pievērš papildus uzmanību, jo pavadošajam transportlīdzeklim ir iedegtas dzeltenas mirgojošas bākugunis.

Kā visu lielgabarīta kravu transportēšana, moduļu māju piegāde prasa lielu uzmanību un rūpīgu plānošanu. Nepieciešams izvēlēties piemērotākos maršrutus, pārliecināties par maršrutā elektrolīniju augstumu vai tiltu nestspēju, pavadošo transportu, kā arī dažādu atļauju un licenču iegūšanu. Papildus kravu pārvadājumiem uz Zviedriju, ir laicīgi jārezervē vieta uz prāmja.

Lielgabarīta kravu pārvadājumi ir viens no pakalpojumiem, ko piedāvājam saviem klientiem. Latvijas teritorijā lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumi bez atļaujas ir aizliegti, tāpēc SIA Vervo loģistikas menedžeri jums palīdzēs sakārtot visu nepieciešamo dokumentāciju. Lai moduļu māju piegāde vai cita veida lielgabarīta kravas pārvadājums nesagādātu grūtības, izvēlieties profesionālu speciālistu – SIA Vervo pakalpojumus.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas piedāvā pilna spektra loģistikas pakalpojumus. Mūsu loģistikas speciālisti palīdzēs jums atrast piemērotāko risinājumu visdažādākā veida kravas transportēšanai uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Turpmāk – jūsu moduļu māju piegāde būs droša, ērta un izdevīga.

Ja nepieciešama moduļu māju piegāde vai cita veida kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv