Mūsu darbi

Akmens skaidu piegāde no Vācijas

Akmens skaidu piegāde no Vācijas

Katru dienu SIA Vervo veic visdažādākā veida kravu pārvadājumus. Vācija ir viena no populārākajām valstīm, uz kuru un no kuras katru nedēļu dodas vairāk nekā 20 kravas automašīnas.

Nesen SIA Vervo veica akmens skaidu pārvadājumu no Vācijas uz Latviju. Akmens skaidas tika iepakotas “big bag” maisos. Kravas uz Vāciju parasti tiek uzkrautas trešdien – piektdien, un to piegāde Vācijā notiek nākamās nedēļas sākumā. Tā tika veikts arī šis kravu pārvadājums uz Vāciju.

Salikto kravu pārvadājumi

Ņemot vērā, ka akmens skaidas nebija tādā apjomā, lai aizpildītu visu kravas piekabi, tās tika komplektētas ar cita klienta kravu. Salikto kravu pārvadājumi nodrošina izdevīgāko cenu, tāpat kravu pārvadājumi uz Vāciju pārsvarā notiek bez pārkraušanas, kas nodrošina ne tikai ērtu un izdevīgu, bet arī drošu kravu piegādi.

Tenta kravas automašīna

Akmens skaidu maisi tika pārvadāti ar tenta kravas automašīnu. Tās ir paredzētas, lai transportētu iesaiņotu, apjomīgu, sala izturīgu un vieglu kravu pārvadāšanai. Iekraušana tiek veikta no sāniem, augšas vai aizmugures. Šajā pārvadājumā maisi tika iekrauti pa abiem sāniem.

SIA Vervo nodrošina dažādu veidu kravas piegādes uz vairāk nekā 120 valstīm. Atkarībā no jūsu kravas veida, varam piedāvāt gan pilnu, gan kā šo – saliktu kravu pārvadājumus, kā arī jebkuras citas kravas transportēšanu, piemēram, bīstamu (ADR), temperatūras režīma vai lielgabarīta kravas piegādi. Tāpat kā plašās transporta risinājumu iespējas, mūsu klāstā ir arī visdažādākie loģistikas pakalpojumi – muitas brokeru pakalpojumi, un ja nepieciešams veikt lielākas kravas iekraušanu vai izkraušanu, tad izpildīsim arī to!

Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu uz info@vervo.lv, zvanot pa tālr. nr. +371 67674570 vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv