Mūsu darbi

Pļaujmašīnu un citas lauksaimniecības tehnikas pārvadājumi

Pļaujmašīnu un citu lauksaimniecības tehniku pārvadājumi

Tikko skaisti pļauts mauriņš un svaigi nopļautas zāles smarža, Tu sēdi dārzā un baudi vakaru. Taču pēc nedēļas jau skaties - vairs pat nepateiksi, ka zāle nesen pļauta.

Ja arī jums tā ir gadījies, jūs neesat vienīgais. Mēs, SIA Vervo, saprotam lietas nopietnību. Vasara ir intensīvākais laiks lauku un dārza darbiem, un zāle ir jāpļauj regulāri. Tam noteikti lielākais palīgs ir piemērots un jauns aprīkojums.

Ja plānojat vai jau esat iegādājies lauksaimniecības tehniku un to nepieciešams nogādāt no viena punkta otrā, SIA Vervo būs piemērotākais risinājums gan tad, ja lauksaimniecības tehnika paradzēta mazai teritorijai, gan tad, ja esat profesionālis un lauksaimniecības tehnika jānodrošina lielai platībai. Attiecīgi varēsiet izvēlēties salikto kravu pārvadājumu pakalpojumu, kur jūsu krava tiks apvienota ar citu klientu kravām, vai saņemt atsevišķu transportu savai kravai.

Jūnija sākumā veicām lauksaimniecības tehnikas pārvadājumu. Atbilstoši klienta vajadzībām tika izvēlēts gan viens pilnas kravas pārvadājums, gan saliktas kravas pārvadājums lielā kravas apjoma dēļ. Tika transportēti vālotāji un pļaujmašīnas. Daļa aprīkojuma tika ievietota koka kastēs, pēc tam novietota uz paletēm, paletes kārtotas viena virs otras divās kārtās. Viss tika apklāts ar plēvi un nostiprināts ar siksnām.

Iegādāties jaunu tehniku nekad nav par vēlu! Turklāt ar SIA Vervo transportēšanas process nesagādās nekādas raizes, lai vai kāda būtu jūsu kravas atrašanās vieta un galamērķis. SIA Vervo pieredzējušie loģistikas menedžeri palīdzēs jums atrast piemērotāko transportēšanas veidu, lai lauksaimniecības tehnikas pārvadājumi būtu droši un izdevīgi. Lai iegūtu piemērotāko piedāvājumu, sazinieties ar mums un saņemiet bezmaksas konsultāciju par kravas piegādi. Rakstiet mums uz e-pastu info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr. +371 67674570 vai piesakiet kravu mūsu mājaslapā.

Interesanti, ka pilsētnieki vēlētos īsu un koptu mauriņu, bet lauksaimnieki zina, cik vērtīgs un noderīgs ir siens, piemēram, lai pabarotu mājlopus. Šeit būs 5 ticējumi, pēc kā mūsu senči vadījās, lai siena raža būtu bagātīgāka:

• Jaunā gaismā pļauts siens nepūst tik ātri kā vecā gaismā pļauts;

• Siens jāpļauj jaunā mēnesī, lai nākamajā gadā būtu gara zāle;

• Kad viss siens ievākts, tad jāvāra biezputra, lai nākamajā gadā zāle augtu bieza;

• Siens jāsāk pļaut vakarā, tad pļaušana labi veiksies;

• Pirmajā siena pļaujas dienā jāvāra kartupeļu klimpas jeb klučkas.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv