Mūsu darbi

Cisternu pārvadājumi no Turcijas līdz Tīnūžiem

Cisternu pārvadājumi no Turcijas līdz Tīnūžiem

Ziema šogad mūs lutina ar biezām sniega kupenām un iespēju baudīt aktīvo atpūtu – kādam tas ir izbrauciens ar sniega motociklu, kādam – slēpošana vai šļūkšana pa kalnu ar ragavām. Un, protams, pēc kārtīgas aktīvās atpūtas aukstumā, ir patīkami atgriezties siltās mājās.

Lai māja būtu pietiekamā temperatūrā, īpaši ziemas laikā – to nodrošina apkure, un biežāk tā ir dabasgāze (metāns) vai sašķidrinātā gāze (propāna un butāna maisījums).

Abas nosauktās gāzes var izmantot privātmāju apkurei, taču būtiskākā atšķirība ir šo gāzu transportēšana. Dabasgāzi transportē gāzveida stāvoklī pa dabasgāzes maģistrālajiem cauruļvadiem, turpretī sašķidrināto gāzi iespējams transportēt ar cisternu. Sašķidrinātā gāze ir piemērotāks risinājums tiem, kuri dzīvo mazāk apdzīvotās vietās, jo cisternu pārvadājumi var nodrošināt apkuri jebkurā vietā.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Šoreiz veicām tukšu cisternu pārvadājumus, transportējot tās no Turcijas līdz pat Ogres novada Tīnūžu pagastam. Cisterna iekļāvās standarta tenta puspiekabes izmēros, un cisternu pārvadājumi tika veikti 2 nedēļu laikā ar sauszemes autotransportu.

Ja cisternu pārvadājumi būtu bijuši ar gāzi, tie būtu jāpieskaita pie bīstamo kravu pārvadājumiem (ADR), 2. bīstamības klasei (gāzes). Tāpat ADR prasības attiektos, ja cisterna būtu tukša, bet nebūtu attīrīta no gāzes. Savukārt, ja cisterna, kā šajā gadījumā, ir tukša un attīrīta atbilstoši tehniskajām prasībām, tad cisternu pārvadājumi tiek veikti kā jebkurai parastai kravai, bez ADR prasībām.

Uztici savu kravu zinošiem speciālistiem – piesaki kravu mūsu mājaslapā vai raksti uz e-pastu: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv