Mūsu darbi

Lielgabarīta metāla konstrukciju pārvadāšana

Lielgabarīta metāla konstrukciju pārvadāšana

Somija ir bagāta ar skaistām ainavām un ziemeļblāzmām. Tā ir mežu, purvu un ezeru zeme, un daudziem asociējas ar Santa Klausa mājvietu- Lapzemi. Somija ir viena no Skandināvijas valstīm, kas atrodas Ziemeļeiropā un tā ir valsts, kurai ar Baltijas valstīm ir nozīmīgas ekonomiskās attiecības. Galvenās preču grupas eksportā uz Somiju ir koksne, minerālie produkti, (tai skaitā naftas produkti) un metāli un to izstrādājumi. Savukārt, kravu transportēšana no Somijas uz Latviju pārsvarā sastāv no minerāliem, elektriskajām iekārtām un transportlīdzekļiem.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ik nedēļu veic vismaz 10 kravu piegādes uz Somiju un atpakaļ. Izdevīgākais veids, kā veikt kravas pārvadāšanu uz Somiju, ir kombinējot sauszemes autotransportu un prāmi, jo Somiju apskalo Baltijas jūra un Somu līcis. Kravu pārvadājumiem var izmantot gan Rīgas, gan Tallinas ostas, lai nokļūtu Helsinkos un atpakaļ.

Kravu transportēšana uz un no Somijas iespējama arī ar konteineru kuģiem, bet tas ir piemērots gadījumos, kad nav svarīgs piegādes ātrums. Īpaši steidzamas kravas pārvadāšanai SIA Vervo piedāvājumā ir arī avio kravu pārvadājumi uz un no Somijas.

Viens no pēdējiem kravu pārvadājumiem uz Somiju tika veikts no Igaunijas rūpnīcas. Tika transportēta lielgabarīta metāla konstrukcija, nogādājot to būvlaukumā, Somijas dienvidos. Lielgabarīta metāla konstrukciju pārvadājumi pieprasa precizitāti katrā loģistikas posmā – gan pie kravas iekraušanas, gan kravas transportēšanas laikā, gan izkraujot kravu. Bet viens no svarīgākajiem loģistikas posmiem ir pareiza dokumentu sagatavošana, tajā skaitā atļauju iegūšana, saskaņošanas darbi un pavadošā transporta organizēšana, ja tāds nepieciešams. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic pilna spektra loģistikas pakalpojumus, tāpēc varat būt droši, ka kravas transportēšana notiks droši un ērti.

Lielgabarīta metāla konstrukciju iekraušana notika, izmantojot tilta celtni, ar kura palīdzību tiek nodrošināta lielgabarīta un smagsvara kravu iekraušana un izkraušana noliktavu vai rūpnīcu telpās. Šāda veida kravas iekraušana notiek ātri, tādējādi samazinot procesa laiku un, līdz ar to, arī iekraušanas pakalpojuma izmaksas. Pēc kravas iekraušanas sekoja metāla konstrukcijas nostiprināšana, lai tā būtu nekustīga visā kravas pārvadājuma laikā.

Ja Jums ir nepieciešama kravas pārvadāšana, sazinieties ar transporta un loģistikas uzņēmumu SIA Vervo. Jūs iegūsiet ne tikai bezmaksas konsultāciju par kravas piegādi, bet arī saņemsiet īpaši izdevīgus un augstas kvalitātes transporta un loģistikas pakalpojumus. SIA Vervo nodrošina augstas kvalitātes kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Atvieglo loģistikas procesu, uzticot savu kravu mums! Raksti e-pastu šeit: info@vervo.lv, zvani pa tālr.nr. +371 67674570 vai piesaki kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv