Mūsu darbi

Starptautiskie konteineru pārvadājumi

Starptautiskie konteineru pārvadājumi

Sadarbojoties ar transporta un loģistikas uzņēmumu SIA Vervo, iespējams veikt ne tikai visa veida sauszemes kravu pārvadājumus, bet arī konteineru pārvadājumus, kas nodrošina saliktas (LCL) un pilnas (FCL) kravas pārvadājumus no ostas līdz ostai vai no durvīm līdz durvīm. Konteineru pārvadājumi var tikt veikti gan pa jūru ar konteineru kuģi, gan pa dzelzceļu ar kravas vilcienu, gan arī pa sauszemi ar kravas transportlīdzekli.

Visbiežāk konteineru pārvadājumi tiek veikti ar jūras transportu, tādā veidā nodrošinot optimālas izmaksas gadījumos, kad jāmēro lieli attālumi, piemēram, uz un no Ķīnas vai uz un no ASV. Taču, lai konteinerus nogādātu no ostas uz ostu, tiek izmantotas speciālās konteineru piekabes, ko sauc par konteinervedējiem. Šoreiz viens no mūsu loģistikas menedžeriem veica divu 20” (pēdu) konteineru pārvadājumu no Rīgas uz Klaipēdu, kur tas tika uzkrauts uz konteineru kuģa.

Kādas ir priekšrocības konteineru pārvadājumiem?

Pirmkārt, ja ir jāveic lieli attālumi, piemēram, maršrutos Latvija-Ķīna vai ASV-Latvija, viena no priekšrocībām konteineru pārvadājumiem ir cena, kas ir viszemākā salīdzinājumā ar avio vai dzelzceļa kravu pārvadājumiem. Otrkārt, tā ir pateicīgā kravas ietilpība un dažādie konteineru veidi. Ir iespējams pārvadāt gan bīstamas kravas (ADR), lejamkravas, beramkravas, gan lielgabarīta kravas un pat kravas, kam nepieciešama īpaša temperatūras kontrole. Treškārt, tā ir garantēta kravas drošība, jo standarta konteineri pasargā no ārējiem apstākļiem, kas var sabojāt kravu, piemēram, bīstamiem laikapstākļiem vai zādzības.

Konteineri ir dažādu veidu, lai nodrošinātu iespējas pārvadāt visdažādākās, sākot no mēbelēm, sadzīves tehnikas un dzērienu iepakojumiem standarta 20” un 40” (pēdu) konteineros un beidzot ar ADR kravām, izmantojot Tank konteinerus jeb ISO cisternas.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus uz vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Ja Jums ir nepieciešami starptautiskie konteineru pārvadājumi, uzticiet to SIA Vervo zinošajiem un profesionālajiem speciālistiem, kas ir uzkrājuši lielu pieredzi šādos pārvadājumos. Mēs veicam arī papildu muitas brokeru pakalpojumus un piedāvājam kravas apdrošināšanu, tāpat arī palīdzam ar dokumentāciju (atļaujām, licencēm u.c.), lai Jums atliktu vairāk laika sava biznesa attīstībai. Sazinieties ar SIA Vervo loģistikas speciālistiem, rakstot e-pastu: info@vervo.lv , zvanot pa tālr.nr. +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā.

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv