Mūsu darbi

Nestandarta kravu pārvadājumi

Nestandarta kravu pārvadājumi

Nestandarta kravu pārvadājumi ir viens no neparastākajiem pārvadājuma veidiem, kas pieprasa ļoti lielu atbildību un atbilstošu transportēšanu. SIA Vervo nodrošina nestandarta kravu pārvadājumus pa visu pasauli gan uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Nestandarta kravu pārvadājumi – domājam ārpus rāmjiem!

SIA Vervo piedāvā pilna spektra transporta un loģistikas pakalpojumus, tostarp arī nestandarta kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Ņemot vērā, ka nestandarta kravu pārvadājumi pieprasa īpašu uzmanību un atbilstošus risinājumus, SIA Vervo loģistikas speciālisti to var nodrošināt, pateicoties gadu laikā uzkrātajai pieredzei un sadarbības partneru lokam, kuri specializējas noteiktu nestandarta kravu pārvadājumos. Mēs atradīsim risinājumu katrai nestandarta kravai.

Gadījumos, kad ir nepieciešams veikt nestandarta kravu pārvadājumu, sazinieties ar mūsu loģistikas speciālistu, jo šādi kravu pārvadājumi ir komplicēti un nepieciešama savlaicīga plānošana to veikšanai.

PIETEIKT NESTANDARTA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Kas ir nestandarta kravu pārvadājumi?

Nestandarta kravu pārvadājumi nozīmē to, ka krava ir ārpus noteiktajiem standartiem un pārvadājuma laikā tai ir jāpievērš īpaša uzmanība, piemēram, jānodrošina daudz rūpīgāka iepakošana vai speciāla temperatūras vai ventilācijas kontrole. Nestandarta kravu pārvadājumi var būt pat neiedomājamākās lietas, kas jāpiegādā galamērķī – tie var būt trīs gredzeni, kas vērti miljonus, tie var būt dzīvi gliemeži vai vēja ģeneratora spārns. Jebkura krava, kas pieprasa īpašu risinājumu un pārvadājuma organizāciju, pieskaitāma pie nestandarta kravu pārvadājumiem.

Ja Jums ir krava, taču neesat drošs par to, vai tā atbilst noteiktiem standartiem un kāda dokumentācija ir nepieciešama, sazinieties ar SIA Vervo loģistikas speciālistu, lai saņemtu bezmaksas konsultāciju, kuras laikā tiks rasts risinājums Jūsu kravai.

Neparastākie nestandarta kravu pārvadājumi SIA Vervo 

Nestandarta kravu pārvadājumi SIA Vervo ir bijuši visai neparasti un katrs pārvadājums prasa īpašu organizēšanu, rūpīgu plānošanu un augstu atbildības sajūtu. Bieži vien nestandarta kravu pārvadājumiem nepieciešama speciāla dokumentācija un licences. SIA Vervo palīdzēs nokārtot nepieciešamās formalitātes, kā arī, ja veiksiet pārvadājumu uz un no trešās pasaules valsts, sniegsim palīdzību arī muitas deklarāciju jautājumos.

1. Nestandarta kravu pārvadājumi – Dzīvu zivju transportēšana
Zivis iedala divās grupās – pirmā grupa ir plēsēji, otrā grupa ir baltās zivis jeb zivis, kuras nav pieskaitāmas pie plēsējiem. Atšķirība ar baltajām zivīm un plēsēju zivīm ir tāda, ka plēsējiem būs nepieciešams vairāk gaisa (jo tās ir aktīvākas), nekā baltajām zivīm, lai nestandarta kravu pārvadājumi būtu droši zivīm. Nenodrošinot gaisa ventilāciju, ilgākie nestandarta kravu pārvadājumi ar zivīm var būt līdz 3 stundām.

2. Nestandarta kravu pārvadājumi – Dārglietu pārvadājumi
Nestandarta kravu pārvadājumi var būt arī dārglietas, dārgakmeņi un citi augstas vērtības priekšmeti. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piegādās vērtīgās dārglietas no jebkuras pasaules vietas līdz pat Jūsu durvīm. Veicot dārglietu pārvadājumus, vērā ņem nevis kravas izmērus, kā parasti, bet gan preces vērtību. Kā piemēru nestandarta kravu pārvadājumiem varam minēt gredzenu, kura vērtība mērāma 23 miljonos eiro.

3. Nestandarta kravu pārvadājumi – Mākslas priekšmetu transportēšana
Mākslas priekšmetu transportēšana iespējama ne tikai starp vietējiem muzejiem Latvijā, bet arī uz un no citām pasaules valstīm Eiropā, Āzijā, Amerikā un citviet. Mūsu gadiem uzkrātā pieredze palīdzēs Jums nogādāt mākslas priekšmetus atbilstošos apstākļos. Mākslas priekšmetu transportēšana ir viens no biežākajiem nestandarta kravu pārvadājumiem SIA Vervo, un, pirms pārvadājuma veikšanas bezmaksas konsultācijā noskaidrosim, kā ātrāk, drošāk un izdevīgāk veikt mākslas priekšmetu piegādes.

4. Nestandarta kravu pārvadājumi – Ieroču pārvadājumi
Lai ieroču pārvadājumi tiktu veikti atbilstoši noteikumiem, vispirms nepieciešams rakstīt iesniegumu Valsts policijas struktūrvienībai, kas izsniedz atļauju ieroču uzglabāšanai vai ieroču kolekcionēšanai. Ieroču pārvēšanas atļauju neizsniedz, ja ierocis nav reģistrēts medību vai sporta vajadzībām vai ja personai nav dota atļauja ieroču turēšanai attiecīgajā valstī, kā arī ja nav samaksāta valsts nodeva.

5. Nestandarta kravu pārvadājumi – Miruša cilvēka transportēšana
Ja kādas valsts pilsonis nelaimes dēļ ir zaudējis dzīvību ārvalstīs un ir nepieciešams veikt miruša cilvēka pārvadājumu uz citu valsti, SIA Vervo to nogādās nepieciešamajā galamērķī. Pirmais, ko nepieciešams sagatavot, ir miršanas apliecība no valsts, kurā nelaime ir notikusi. Tikai ar šo apliecību ir atļauts veikt miruša cilvēka pārvadājumu uz citu valsti. SIA Vervo veiks miruša cilvēka transportēšanu, atbilstoši pasaulē noteiktajiem standartiem.

PIETEIKT NESTANDARTA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Nestandarta kravu pārvadājumi ar SIA Vervo 

- Temperatūras kontrole
Ja kravai nepieciešama noteikta temperatūras kontrole, mēs piedāvājam transportēšanu speciālos kravas puspiekabes tentos jeb refrižeratoros un uzglabāšanu noliktavās ar temperatūras kontroli. Temperatūras režīms ir iespējams, sākot no +25 grādiem līdz pat -40 grādiem pēc Celsija.

- Ventilācijas sistēma
Ja nepieciešams veikt aizsargājamu augu vai dzīvnieku transportēšanu, SIA Vervo var nodrošināt arī ventilācijas kontroli nestandarta kravu pārvadājumiem. Ventilācijas sistēma nodrošina gaisa plūsmu kravas telpā, palielinot kravas dzīvotspēju un uzlabojot apstākļus – vai tie būtu dzīvnieki, augi, graudaugi, kafijas pupiņas vai kas cits.

- Kravas apdrošināšana
Nestandarta krava nereti nozīmē arī to, ka tai ir augsta preces vērtība. SIA Vervo piedāvā apdrošināšanas pakalpojumus, no garantētu Jums simtprocentīgu drošības sajūtu. Apdrošināšana pasargās Jūs no neplānotiem izdevumiem, kas radušies dabas stihiju, avārijas vai vandālisma dēļ.

- Kravu izsekošana
Jūs varat sekot līdzi saviem nestandarta kravu pārvadājumiem reāllaikā, sākot no kravas iekraušanas brīža un beidzot ar izkraušanu Jūsu izvēlētajā galamērķī. Tikai viena klikšķa attālumā uzziniet, kurā valstī atrodas Jūsu krava un kādai pilsētai tā brauc cauri. Piedāvājam arī vienreizējas izsekošanas ierīces.


PIETEIKT NESTANDARTA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Sazinieties ar mums un mēs atradīsim izdevīgāko, ātrāko un drošāko risinājumu Jūsu nestandarta kravu pārvadājumiem! 

Ar SIA Vervo loģistikas speciālistu palīdzību Jūsu nestandarta kravu pārvadājumi nonāks galamērķī ātri, ievērojot visus drošības nosacījumus un izpildot visas Jūsu vēlmes un vajadzības. Uzsākot sadarbību ar mums, mēs nodrošināsim individuālu pieeju, labākos risinājumus, izdevīgākos maršrutus un ātrāko transportu.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv