Mūsu darbi

Smagsvara kravu pārvadājumi

Smagsvara kravu pārvadājumi

SIA Vervo nodrošina smagsvara un negabarīta kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Mēs izplānosim izdevīgāko un drošāko maršrutu, kā arī palīdzēsim ar dokumentāciju, licencēm un muitas deklarācijām, ja nepieciešams.

Smagsvara kravu pārvadājumi – ar SIA Vervo būs viegli!

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic gan vietējos, gan starptautiskos kravu pārvadājumus ar autotransportu, dzelzceļa transportu, jūras transportu un avio transportu. Smagsvara kravu pārvadājumi ir viens no mūsu piedāvātajiem transporta pakalpojumiem, un, izmantojot mūsu zināšanas un pieredzi, izvēlēsimies ekonomiski izdevīgāko transporta veidu, kā arī, ja nepieciešams, nodrošināsim iekraušanas un izkraušanas pakalpojumus, neatkarīgi no tā, vai nepieciešams pārvadāt kravas celtni vai traktoru.

Gadījumos, kad ir nepieciešams veikt smagsvara kravu pārvadājumu, sazinieties ar mūsu loģistikas speciālistu, jo šādi kravu pārvadājumi ir komplicēti un nepieciešama savlaicīga plānošana to veikšanai.

PIETEIKT SMAGSVARA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Kas ir smagsvara kravu pārvadājumi?

Smagsvara kravu pārvadājumi nozīmē to, ka kravas svars kopā ar transportlīdzekli ir virs 24 tonnām. Smagsvara kravai nav obligāti jāpārsniedz standarta noteikto augstumu, platumu vai garumu, taču tai vien jāpārsniedz svars. Par smagsvara kravu dēvējama jebkura krava, kas pārsniedz 24t, taču pastāv arī izņēmumi – Krievijā un Baltkrievijā smagsvara kravu pārvadājumi ir, sākot no 22 tonnām. Tāpat kā lielgabarīta vai nestandarta kravu pārvadājumi, arī smagsvara kravu pārvadājumu veikšanai ir nepieciešams saskaņojums ar valsts institūcijām, kas izsniedz atbilstošas atļaujas vai licences. SIA Vervo loģistikas speciālisti palīdzēs nokārtot visas nepieciešamās formalitātes, tostarp muitas deklarācijas.

Vervo smagsvara kravu pārvadājumi un to priekšrocības

Izvēloties veikt smagsvara kravu pārvadājumus pie mums, Jūs ietaupīsiet gan savu laiku, gan arī neplānotus izdevumus, jo mēs piedāvājam pilnu loģistikas servisu:

1. Individuāla pieeja
Katram SIA Vervo klientam tiek piesaistīts viens no mūsu loģistikas menedžeriem, kurš nodrošinās profesionālu servisu gan konsultējot pirms kravu pārvadājuma, gan arī pārvadājuma laikā, veicot uzraudzību.

2. Apdrošināšana
Lai smagsvara kravu pārvadājumi tiktu veikti ar vēl lielāku drošības sajūtu, SIA Vervo piedāvājumā ir arī kravu apdrošināšanas pakalpojumi, kas novērš potenciālos zaudējumus un pasargā no dažādiem negadījumiem, tostarp, kravas bojājumiem vai zādzības.

3. Muitas procedūras
Smagsvara kravu pārvadājumi uz un no trešajām pasaules valstīm nav iespējami bez muitas procedūrām. SIA Vervo loģistikas menedžeri piedāvā arī muitas brokeru pakalpojumus, tā rezultātā Jums nebūs jātērē savs laiks, lai meklētu dokumentus un rēķinātu nodokļus.

4. Kravu izsekošana
Jūs varat būt klātesoši ikvienā piegādes posmā, pat fiziski klāt neesot. Mēs piedāvājam kravu izsekošanas pakalpojumus, kas parāda kravas atrašanās vietu reāllaikā - vienalga ar kādu transportu un uz kurieni tiek veikti smagsvara kravu pārvadājumi.

PIETEIKT SMAGSVARA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Smagsvara kravu pārvadājumi soli pa solim

Kā piemēru smagsvara kravu pārvadājumiem varam ņemt celtni – tā Jūs varat vizualizēt visu procesu un saprast, kādi nosacījumi jāievēro jebkurai smagsvara kravai.

Celtnis ir tehnika, kas palīdz kravas iekraušanas un izkraušanas darbos. Tas var uzkraut smagsvara kravu uz autotransporta, kuģa vai dzelzceļa platformas – taču ir reizes, kad arī celtni nepieciešams transportēt, un, svara dēļ, tas ir pieskaitāms pie smagsvara kravas.

1. Transportlīdzekļa izvēle smagsvara kravu pārvadājumiem
Lai veiktu smagsvara kravu pārvadājumus, nepieciešams jaudīgs transportlīdzeklis, kam ir 4 asis un kura piekabei ir 18 asis. Smagsvara kravu piegāde var būt ne tikai izmantojot sauszemes ceļus, bet arī jūras pārvadājumus, dzelzceļa pārvadājumus, kā arī specializētu kravas lidmašīnu. Ja smagsvara kravu pārvadājumi jāveic pa sauszemi, nepieciešams maršruta plānojums, kā arī licences kravas transportlīdzeklim – SIA Vervo nodrošina atbilstošus transportlīdzekļus ar nepieciešamajām atļaujām un profesionāliem šoferiem.

2. Maršruta plānojums, atbilstoši iekraušanās un izkraušanās vietai
Smagsvara kravu pārvadājumi nav tik komplicēts pārvadājums, kā lielgabarīta kravu pārvadājumi, jo ne garums, ne platums, ne augstums nepārsniedz transportlīdzekļa kravas telpu, līdz ar to, nav jāuztraucas par ceļa zīmju izvietojumu krustojumos vai, piemēram, elektrības vadu augstum. Taču, svarīgi ir izpētīt ceļā esošo posmu nestspēju – piemēram, tiltu un dzelzceļu. Jāpārliecinās arī par to, vai ceļā nav asi līkumi vai nestabils ceļš, kuru dēļ smagsvara krava varētu tikt bojāta vai kuru dēļ piegāde tiktu aizkavēta.

3. Iekraušanas un izkraušanas darbi ar speciālu tehniku
Iekraušanas darbi smagsvara kravai notiek, izmantojot piekabes aizmugurējo daļu. Biežāk transportlīdzekļa aizmugurē tiek pielikta rampa, pa kuru var, šajā gadījumā – celtni, uzkraut uz piekabes. Gadījumos, kad smagsvara kravu nav iespējams ievietot transportlīdzeklī pa aizmugurējo daļu, tiek izmantots cits celtnis, lai iekrautu smagsvara kravu no augšpuses. Krava tiek rūpīgi piestiprināta ar kravas siksnām pie piekabes stiprinājuma punktiem. Līdzīgi notiek arī kravas izkraušana un galvenais nosacījums ir ievērot visus drošības nosacījumus.

PIETEIKT SMAGSVARA KRAVU PĀRVADĀJUMU

Sazinieties ar mums un mēs piegādāsim Jūsu smagsvara kravu līdz pat durvīm!

SIA Vervo smagsvara kravu pārvadājumi tiek veikti tikai un vienīgi, izmantojot profesionālu darba spēku un atbilstošus iekrāvējus, izkrāvējus un transportlīdzekļus. Mūsu kravu pārvadājumi ir ātri, droši un ērti, iekļaujoties atrunātajos termiņos. Mūsu speciālisti vienmēr atradīs labāko risinājumu ikvienam kravas veidam.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv