Mūsu darbi

Graudu pirmapstrādes iekārtas pārvadājums

Graudu pirmapstrādes iekārtas pārvadājums

Lauksaimniekiem ziemas periods ir, nosacīti, klusāks, jo nav ne jāsēj, ne jāapstrādā, ne arī jānovāc graudu raža. Daudzi no mūsu klientiem šo laiku izmanto, lai gatavotos jaunajiem sezonas darbiem, papildinot saimniecības ar jaunām ražošanas iekārtām, kas nodrošina efektīvākus apsaimniekošanas rādītājus. Veicot lauksaimniecības darbus, efektīvs palīgs ir kvalitatīva tehnika, ar kuras palīdzību var iegūt vairāk tonnas graudu no viena hektāra, kā arī samazināt ražas apstrādes laiku līdz tās realizācijai.

Šāda veida tehnikas ražotāji un izplatītāji pārsvarā koncentrējas Eiropā un NVS valstīs, kā arī Lielbritānijā, kas nozīmē, ka, veicot iekārtas iegādi, ir jārēķinās ar transportēšanas izmaksām. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piedāvās atbilstošu piegādes risinājumu, balstoties uz transportējamās kravas izmēriem vai specifiskām pārvadājuma prasībām. Sazinoties ar mums, veiksim lauksaimniecības tehnikas piegādes uz un no jebkuras valsts pasaulē.

Šoreiz tika transportēta graudu pirmapstrādes iekārta, kas ir paredzēta graudu izkraušanai no dzelzceļa konteineriem uz beramkravu piekabēm. Lauksaimniecības tehnikas pārvadājums tika veikts no Polijas uz Latviju, kā saliktā krava, sauszemes transportā ar tenta puspiekabi.

Iekārtas iekraušana tiek uzticēta profesionāliem iekrāvējiem, tajā pat laikā mūsu loģistikas menedžera kontrolē, lai simtprocentīgi pārliecinātos par kravas drošību. Pirms uzsākt iekraušanas darbus, nepieciešama rūpīga plānošana, jo šāda veida tehnikas var iekraut tentā gan no sāniem, gan no augšpuses. Šajā gadījumā kravas iekraušana tika veikta no sāniem ar frontālo iekrāvēju. Galvenais nosacījums iekraušanas un izkraušanas procesā ir nesabojāt kravu un transportlīdzekli, kā arī neradīt riskus, ka ceļa laikā krava var izkustēties un apdraudēt citus satiksmes dalībniekus.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas jau no 2008. gada veic augstas kvalitātes kravu pārvadājumus, neatkarīgi kāda krava ir jāparvadā. Jūsu kravu piegādes var tikt veiktas gan Latvijas robežās, gan starptautiski, palielinot galamērķu opcijas līdz vismaz 120 valstīm. Ja arī Jums ir nepieciešama kādas iekārtas vai lauktehnikas transportēšana, sazinieties ar mums un Jūs saņemsiet bezmaksas konsultāciju par izdevīgiem un ērtiem risinājumiem Jūsu kravu pārvadājumiem. Rakstiet e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet pa tālr. nr.: +371 67674570 vai spiediet šeit.

Interesanti:
Mūsu senči lauksaimniecības darbus uzsāka jau pirms mūsu ēras un, sākotnēji, galvenie produkti, ko audzēja, bija savvaļas kultūraugu šķirnes, kā piemēram, zirņi un mieži. Arī lopkopība tika aizsākta līdz ar graudaugu audzēšanu, paralēli ganot savvaļas vēršus un kazas. Gadsimtiem vēlāk, augiem tika radītas jaunas šķirnes, kā arī tika atklāti jauni paņēmieni, kā efektīvāk izmantot auglīgo zemi, izmantojot tehnikas un dažādas lauksaimniecības iekārtas.



Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv