Mūsu darbi

Motorlaivas transportēšana no Rīgas uz Krētu

Motorlaivas transportēšana no Rīgas uz Krētu

Vasaras sezona vairs nav aiz kalniem un mēs, SIA Vervo, to jūtam – jo arvien vairāk un vairāk starptautiskie kravu pārvadājumi tiek veikti privātpersonām, kuri jau laicīgi iegādājas gan ūdens motociklus, gan motorlaivas. Bet, kamēr Latvijā aiz loga vēl ir pelēcīgs, mūsu klienti saulainās izklaides grib baudīt jau tagad, veicot motorlaivas kravas pārvadājumu no Rīgas uz Grieķijas pilsētu Krētu.

Saņemt šādu pieprasījumu no klienta mūsu loģistikas speciālistam neradīja izbrīnu un, līdz ko sākās komunikācija ar klientu, nekavējoties tika organizēts pārvadājums, lai kravu pēc iespējas operatīvāk nogādātu līdz Grieķijai. Kad SIA Vervo loģistikas speciālists noskaidroja precīzas iekraušanas un izkraušanas lokācijas, tam nepieciešamās tehnikas vienības, kā arī kravas izmērus un tās īpatnības, klientam tika piedāvāta kravas civiltiesiskā apdrošināšana. SIA Vervo loģistikas speciālists ļoti labi saprot, ka CMR apdrošināšanai, kas nosedz tikai aptuveni 9 eiro uz kilogramu, nepieciešams papildu drošības spilvens. Tas ir noderīgi gadījumos, kad tiek transportēta vērtīga krava, kas pārsniedz CMR maksimālās apdrošināšanas griestus. Klients izvēlējās veikt divu veidu papildu apdrošināšanas – gan kravas civiltiesisko apdrošināšanu, gan arī specializētu apdrošināšanu par kravas zādzību. Tas garantēja simtprocentīgu drošības sajūtu klientam pret jebkuriem riskiem, kas varēja gadīties vairāk kā 3000km garā ceļā.

Gan motorlaiva, gan arī ūdens motocikls jau bija piestiprināti katrs pie savas piekabes. Mūsu speciālisti šādos gadījumos kravu pārvadājumu iesaka veikt divos veidos – izmantojot kravas platformu vai tenta puspiekabi. Tika izvēlēts kravu pārvadājumu veikt, izmantojot tenta puspiekabi, lai krava atrastos slēgtā kravas telpā, kā arī izmaksas, attiecībā pret pārvadājumu ar platformu, ir aptuveni par 30% lētākas.

Ņemot vērā, ka gan laiva, gan motocikls atradās uz piekabēm, iekraušanai bija nepieciešama vien rampa, lai kravu “iestumtu” tenta piekabē un droši nostiprinātu. Veicot šāda veida kravu pārvadājumu, gan motorlaivu, gan ūdens motociklu iespējams arī pārvadāt, nostiprinot tos uz nestandarta paletēm vai iepakojot koka kastēs, ja transportlīdzekļiem nav savas piekabes, taču tādos gadījumos iekraušanas un izkraušanas procesā būtu nepieciešams vai nu celtnis vai forklifts jeb iekrāvējs. Izmantojot SIA Vervo pakalpojumus, varat sekot līdzi un būt klātesoši visiem loģistikas procesiem. Iekraušanās laikā klients bija klāt, lai pārliecinātos, ka iekraušana norit veiksmīgi un īpašumā esošie transportlīdzekļi tiek labi nostiprināti.

Krava tika nostiprināta ar kravas nostiprināšanas siksnām jeb, kā tautā dēvē, ar štropēm. No sākuma laivu un motociklu nostiprināja pie piekabēm, uz kurām atradās transportlīdzekļi. Pēc tam transportējamās piekabes piestiprināja pie tenta piekabes, savelkot kravas siksnas pie tenta stiprinājuma punktiem.

Šis kravas pārvadājums izceļas ar to, ka piegādes vietā nebija ne rampas, ne citas izkraušanas tehnikas. SIA Vervo loģistikas speciālists, balstoties uz savu pieredzi un zināšanām, šo situāciju uztvēra kā jaunu izaicinājumu. Pirms krava tika nogādāta galamērķī uz kravas izkraušanās vietu, SIA Vervo menedžeris nodrošināja izkraušanās vietu ar rampu noliktavā, Krētā. Beidzamie kilometri līdz klienta privātmājas pagalmam tika veikti ar vieglo automašīnu, kas aprīkota ar sakabes āķi, jo gan motocikls, gan laiva bija novietoti uz piekabēm.

Kā jau mūsu devīze vēsta, mēs patiesi esam “vienmēr gatavi veikt papildu jūdzi”, lai apmierinātu gan klientus, gan sadarbības partnerus. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nogādās Jūsu kravu droši, ātri un izdevīgi, neskatoties ne uz ko. Ja Jums nepieciešams veikt kravu pārvadājumu, piesakiet kravu šeit vai rakstiet e-pastu: info@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv