Mūsu darbi

Mākslas priekšmeti un mēbeles no Indonēzijas!

Laikā, kad ziņu virsraksti vēsta par COVID - 19, SIA Vervo turpina veikt drošus kravu pārvadājumus ne tikai ar autotransportu pa Eiropu, bet arī mūsu klientiem piegādājam tīkkoka mēbeles un mākslas priekšmetus, izmantojot jūras pārvadājumus, kuri tiek realizēti pie mums Latvijā un daļa reeksportēti uz citām Eiropas valstīm. Jūras pārvadājumi mēbelēm un priekšmetiem tiek veikti izmantojot dažāda izmēra konteinerus.

Mūsu gadījumā jūras pārvadājums veikts tikai ar 20' un 40' konteineriem. Ar visām muitas formalitātēm no durvīm līdz durvīm kopā aizņēma 45 dienas.

Veicot mēbeļu kravu pārvadājumus no valstīm, kas nav Eiropas Savienības dalībvalsts, jāpārliecinās, lai mēbeles būtu ar FLEGT sertifikātu, bet pārējie dokumenti tiek kārtoti, kā jebkuram citam konteineru pārvadājumam.

Mēs saskaņojam un kontrolējam konteineru kravu pārvadājumu visos kravas pārvadājuma posmos, lai sniegtu augstāko pārvadājumu kvalitāti ar optimālākajiem piegādes laikiem. Tāpat nodrošinām pilnu servisu un kravas piegādes no durvīm līdz durvīm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv