Mūsu darbi

Saldētu kravu pārvadājumi ar temperatūras režīmu

Starptautiskie un vietējie saldētu kravu pārvadājumi ar temperatūras režīmu jeb refrižeratoru pārvadājumi tiek nodrošināti izmantojot speciālu kravu pārvadāšanas tehniku, kas atbilst nolīgumam “Par ātri bojājošos pārtikas produktu starptautiskajiem pārvadājumiem un par speciālām iekārtām, kas izmantojamas šajos pārvadājumos.”

SIA Vervo loģistikas speciālisti pārzina saldētu kravu pārvadājumu prasības un nodrošinās šo kravu pārvadājumu gan gadījumos, kad ir jāved pilna krava (FTL), gan gadījumos, kad ir salikās kravas pārvadājums (LTL).

Saldēto kravu pārvadājumi pārsvarā tiek izmantoti pārtikas nozarē. Pārtikas produktu nozare ir plašs jēdziens un saldēti produkti var būt:
• Saldētas zivis un citi saldēti jūras produkti;
• Saldēta gaļa;
• Dažādi saldēti pusfabrikāti;
• Saldēti dārzeņi un augļi;
• Saldējums un citi piena produkti;
• Saldēti konditorejas izstrādājumi, kā piemēram maize un mīklas;
Lai saldētu kravu pārvadājumi noteiktā temperatūras režīmā noritētu veiksmīgi, svarīgi ir to pareizi iepakot un novietot, kā arī ievērot visus nosacījumus pie kravas iekraušanas un izkraušanas.
Saldētu pārtikas produktu refrižeratoru pārvadājumiem tiek nodrošināts temperatūras režīmu no – 18 grādiem un zemāk, visa pārvadājuma laikā ar piegādi "No durvīm līdz durvīm" pa tiešo vai izmantojot atbilstošus termināļus, kuri nodrošina pārkraušanu noteiktā temperatūras režīmā.
Lai mūsu klienti būtu pārliecināti, ka viņa prece ir pārvadāta atbilstošajā temperatūras režīmā, pēc pārvadājuma nodrošinām pilnu termo izdruku sākot no iekraušanas brīža līdz izkraušanai.
Mūsu profesionālie un pieredzējušie loģistikas speciālisti labprāt pirmajā bezmaksas konsultācijā pastāstīs vairāk par to, kas nepieciešams, lai Jūsu saldētā produkcija tiktu pārvadāta droši, kā arī atkarībā no nepieciešamības, piedāvās papildus pakalpojumus, kā piemēram papildus apdrošināšanu, muitas pakalpojumus. Nepieciešamības gadījumā varam Jūsu saldēto produkciju uzglabāt ilgtermiņa vai īstermiņa noliktavās ar atbilstošu temperatūras režīmu.
Sazinieties ar mums jau tūlīt un saņemiet savu cenas piedāvājumu!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv