Mūsu darbi

Kā droši veikt trauslu kravu pārvadājumus!

Droši piegādāt plīstošu kravu, kā piemēram logu konstrukcijas vai traukus ir izaicinājums katram kravu pārvadātajam, bet SIA Vervo to nodrošina ciešā sadarbībā ar saviem klientiem!

Šāda veida kravas nereti mēro vairākus tūkstošus kilometrus un bieži vien tiek pārkrautas noliktavās vai terminālos, attiecīgi svarīgs punkts ir pareiza kravas iepakošana un tikai tad pareiza nostiprināšana piekabē vai puspiekabē.
SIA Vervo loģistikas speciālists, veicot šādu risinājumu izstrādi, sniedz ieteikumus un risinājumus savas kompetences ietvaros, lai krava tiktu iepakota specifikai atbilstošā iepakojumā.
Kā piemēram trauki var būt iepakoti kastēs, atsevišķu kasti nostiprinot ar stūrīšiem un aptinot ar plēvi. Ja kastes ir vairākas, tad tās jānostiprina uz atbilstoša izmēra paletes un, ņemot vērā iepakojuma īpašības izvērtēs, vai tās var kraut vienu uz otras. Uz kastēm jābūt marķējumam – viegli plīstoša krava, vai jābūt norādītām bultām, kā kravai pareizi jāstāv.
Paletes izmērs ir jāizvēlas atbilstoši kravas izmēram, lai tā “neietu” pāri paletei.

Vedot logus, tos parasti novieto uz paletes un papildus drošībai to norobežo ar koka karkasu jeb rāmi starp katru logu novietojot stūrīšus, kas nodrošinās, lai kravas svārstību rezultātā nerastos skrāpējumi, vai arī logus var novietot uz „koka egles” un aptīt ar plēvi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv