Mūsu darbi

Saliktās kravas

Salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu vai jūras transportu ir iespēja samazināt Jūsu produkcijas pašizmaksu gadījumos, kad produkcijas ražošanai ir nepieciešamas izejvielas, kuras paši neražojat un apjoms nav tik liels, lai pasūtītu produkciju, kas aizņems visu kravas konteineru vai kravas auto piekabi. Šādos gadījumos svarīgas ir izmaksas par kilometru, un kravas piegādes parasti aizņem vairāk laika, jo, lai nodrošinātu optimālu kravu pārvadājuma cenu, tiek izmantoti loģistikas termināli, kuros tiek konsolidētas kravas no vairākiem klientiem. Izvēloties salikto kravu pārvadājuma veidu, svarīga ir laicīga pārvadājuma plānošana.

Izaicinājums
Klients, kurš darbojas atkritumu pārstrādes nozarē, vienu no saviem pārstrādes posmiem uztic partneriem Polijā un pārstrādes produktu realizē Itālijā, bet, lai produkta realizācija būtu rentabla, bija jāiekļaujas noteiktos pārvadājuma budžeta rāmjos.

Risinājums.
Tika panākta vienošanās, ka pārstrādes izejviela tiks iepakota atbilstoši pārkraušanas termināla prasībām, lai izvairītos no iespējamiem bojājumiem, kā arī ar produkcijas saņēmēju tika panākta vienošanās par garāku piegādes termiņu. Kopējais transportēšanas laiks ar autotransportu izmantojot terminālus Rīgā, Varšavā, Milānā bija par 30% ilgāks, bet attiecīgi par 40% izdevīgāks, nodrošinot rentabilitāti produkcijas realizācijā.

Piebilde.
Izvēloties kravu pārvadājumu ar termināliem, ir jāatceras, ka šajos gadījumos notiek vairākkārtēja preču pārkraušana, un saviem klientiem, kas veic plīstošu vai viegli sabojājamu preču pārvadājumus, iesakām tiešās piegādes.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv