Mūsu darbi

Metāla konstrukciju piegāde

Dzelzs un tērauda izstrādājumi ir viena no TOP 10 Latvijas eksportspējīgākām nozarēm. Latvijā ražotas metālu konstrukcijas būvniecībā izmanto galvenokārt Vācija, Polija un Lietuva, kur tiek piegādātas un uzstādītas dažādas konfigurācijas konstrukcijas.

Šādu pārvadājumu veikšanai svarīga ir gan pārvadājuma plānošana, gan profesionāla kravas uzkraušana, lai svara sadalījums pa piekabes asīm atbilstu pārvadājumu standartiem, kā arī profesionāla nostiprināšana.

Mūsu klientiem, ņemot vērā konkrēto dzelzs vai tērauda konstrukciju specifiku, ir nepieciešamas pagarināmas vai teleskopiskās platformas, jo, lai optimizētu montāžas laiku un attiecīgi arī izmaksas, daļēja montāža notiek metāla konstrukciju ražotnē. Veicot šāda veida kravu pārvadājumus, ir svarīgi pareizi izplānot maršrutu, kā arī nodrošināt nepieciešamo dokumentāciju nestandarta kravu pārvadājumiem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv