Mūsu darbi

Lielgabarīta krava

Mūs priecē Latvijas uzņēmumi, kuri no Latvijas tautsaimniecībai nozīmīgās nozares - Mežizstrādes, transformējas no apaļkoku eksporta uz augstas pievienotās vērtības radītu produktu eksportu.

Jau daudzus gadus Latvijas galdnieku un amatnieku radītas moduļu mājas, tiek eksportētas uz Ziemeļeiropu, kur tās ir novērtētas kā augstas kvalitātes produkts.

Gadījumos, kad moduļu māja tiek vesta jau samontēta veidā, ir svarīgi, lai jau pirms uzsākt montāžu, paredzētu vietas, kur stiprināt iekraušanas un izkraušanas tehniku, kā arī laicīgi uzsākt pārvadājuma plānošanu.

Kopā ar Vervo loģistikas speciālistu, Jūs atradīsiet optimālāko risinājumu. Kā šai piemērā, kad no sākuma plānoto divu lielgabarīta kravu pārvadājumu vietā, tika veikta optimizācija uz vienu puspiekabi, jo tika izmantota teleskopiskā platforma, ļaujot novietot divas mājas uz tās. No savas puses veicām lielgabarīta kravas atļauju iesniegšanu un saskaņošanu, maršruta izpēti un plānošanu, kā arī, ņemot vērā, lielgabarīta kravas platumu - 4.2m nodrošinājām pavadošo transportu, lai krava pie pircēja nonāktu bez bojājumiem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv