Mūsu darbi

Kravu piegāde festivāliem un sporta pasākumiem

Kravu piegāde uz festivāliem vai sporta pasākumiem ir sarežģīts process, jo saistīts ar precīzu plānošanu attiecībā uz piegādes laiku, kā arī izkraušanas iespējām norises vietā un pēc pasākuma operatīvu iekārtu, nožogojumu vai stendu iekraušanu kravas pārvadājuma veikšanai.

Starp mūsu klientiem ir uzņēmumi, kas pasākumos nodrošina drošības nožogojumu uzstādīšanu, tirdzniecības konteineru novietošanu, kā arī higiēnas prasībām atbilstošu sanitāro mezglu uzstādīšanu.
Neatkarīgi no kravas visus šos pārvadājumus vieno tas, ka katrai ir konkrēts laiks, kad kravu var ievest pasākuma teritorijā, kā arī jāsaskaņo izkraušanas tehnika. Ne mazāk svarīgs faktors ir atbilstoša transporta izvēle, ar kuru ir iespējams piekļūt izkraušanas vietai.
Kā piemēram Aldara izklaides konteiners, kurš bija jānogādā noteiktā laikā Summer Sound festivāla teritorijā, vai skatuves dekorāciju piegāde Dzintaru koncertzālē.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv