Mūsu darbi

Koka konstrukciju pārvadājumi

Latvijas koka māju un koka būvkonstrukciju tirgus ir tikai 5-10% no Latvijas saražoto koka karkasu, paneļu māju un CLT (krusteniski līmētu masīvkoka būvniecības paneļu) apjoma, kas nozīmē, ka absolūtais vairākums tiek eksportēts.

Koka paneļa mājas un koka karkasa mājas jau ir iekarojušas tādus eksporta tirgus, kā Norvēģija, Zviedrija, Lielbritānija un Francija, uz kurieni veicam piegādes. Jāpiemin gan, ka vairāk kā puse koka paneļu un karkasa mājam tiek transportēta uz Norvēģiju.

Tuvāko gadu aktualitāte būs daudzstāvu koka ēku būvniecība un sekojot līdzi tendencēm arī Latvijā ir uzsākta CLT (krusteniski līmētu masīvkoka būvniecības paneļu) ražošana. Eiropā daudzstāvu koka ēku būvēšana jau notiek, un, ņemot vērā Latvijas uzņēmumu konkurētspēju moduļu māju ražošanā, domājams, ka arī CLT koka konstrukciju būvniecībā spēsim nodrošināt kvalitātes un cenas balansu, lai mūsu klientu produkcija ir pieprasīta eksporta tirgos. To, ka jau tiek eksportētas koka konstrukcijas, liecina veiktie kravu pārvadājumi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv