Mūsu darbi

Ekspress piegāde uz Dāniju

Ņemot vērā pieaugošo klientu pieprasījumu pēc ātrām kravu piegādēm, arī SIA Vervo piedāvā šāda veida pakalpojumus, kur piegādes ātrumam ir izšķiroša nozīme. Šāda veida kravu piegādes ir svarīgas gan lieliem ražotājiem, gan tirgotājiem, kuriem ir jānodrošina preču piegāde līgumā atrunātajā laikā. Vēl pirms pāris gadiem, šādu kravu piegādes cenas par kilometru bija augstas, bet, palielinoties šādu kravu pieprasījumu skaitam gan uz, gan no Latvijas, cena par kilometru ir krietni samazinājusies.
Izaicinājums.

Ražošanas iekārtas piegāde no Latvijas uz Dāniju. Tās izgatavošanas laikā radās neparedzētas papildus darbības, kas ražošanai prasīja vairāk laika kā plānots. Mūsu klientam tas draudēja ar līguma neizpildi un sodu.
Risinājums.


Līdz iekārtas nodošanai Dānijā bija palicis mazāk kā 24h laika. Tomēr, veicot kravas iekraušanu vēlu vakarā Dobelē, tā Naksholas salā Dānijā nonāca laikus, piegādi veicot ar diviem šoferiem furgonā, kura kravnesība ir līdz 7t.
Piebilde.


Protams, šis maršruts ir veicams 24h laikā arī ar standarta tenta puspiekabes izmantošanu, bet tādā gadījumā piegāde kavētos, jo tiek izmantots prāmis no Klaipēdas uz Karlshamnu ar atiešanas laiku nākamajā dienā, kas piegādi pagarina par 12h un nepārzinot šīs nianses būtu nokavēts piegādes termiņš.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv