Mūsu darbi

Auto pārvadājumi

SIA Vervo nodrošina automašīnu transporta pakalpojumus gan privātpersonām, gan lieliem un maziem automašīnu dīleriem. Automašīnu loģistika nav vienkārša un, iespējams, tāpēc ar šo specifisko kravu pārvadājumu nodarbojas nedaudzas transporta un loģistikas kompānijas.

Mūsu priekšrocība ir apstāklī, ka spējam būt elastīgi piedāvājot automašīnu transporta pakalpojumus no durvīm līdz durvīm, gan importā no izsolēm un dīleru centriem, gan eksportā. Eksportā gan jāpiezīmē, ka galvenokārt tiek transportētas vēsturiskas automašīnas un sporta automašīnas, par ko prieks, ka Latvijas inženieri spēj radīt konkurētspējīgus auto gan autošosejā, gan driftā un rallijā.
Izaicinājums


Viens no pierādījumiem tam ir Vilnis Tiona, kura būvētais BMW E30 atrada jaunu īpašnieku Beļģijā, bet mūsu uzdevums bija to pēc iespējas ātrāk nogādāt, lai jaunais īpašnieks pirms sacensībām vēl paspēj patrenēties.
Risinājums


Kā iespējamie risinājumi tika izskatīti arī slēgtā tipā piegāde ar Express pakalpojumu, bet izvērtējot visus iespējamos variantus, tika atrasts risinājums kopā ar sadarbības partneriem, kas piegādi veica ar auto vedēja piekabi līdz pircēja durvīm, norunātajā laikā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv