Mūsu darbi

Lielgabarīta kravas iekraušana

Loģistikas un transporta nozarē bieži gadās situācijas, kad nepieciešams nestandarta risinājums.

Visbiežāk tas gadās tad, kad loģistikas ķēdē iesaistās personas, kurām kravu transporta un loģistikas pakalpojumi nav ikdienas darbs. Loģistikas speciālista darbā nākas pieņemt lēmumus, kas balstīti uz uzkrāto pieredzi.  Šajā konkrētajā situācijā organizējām steidzamu traktora pārvešanu no Liepājas, Latvijā uz Vācijas dienvidiem.

Mūsu klients ir Minhenes uzņēmums, kurš nodarbojas ar celtniecības un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību un nomu. Tā kā piegāde bija steidzama un klients bija mūs informējis, ka kravas pārdevējam un nosūtītājam traktora iekraušanai nav atbilstošas rampas, bija ātri jāatrod risinājums. Visu sarežģīja tas, ka traktora svars ir 6,5 tonnas. Tomēr SIA Vervo loģistikas speciālists atrada risinājumu: šajā gadījumā traktors tika iekrauts ar speciāla auto evakuatora palīdzību, kuram ir liela celtspēja.
Lai arī pirms kravas iekraušanas un izkraušanas vienmēr sazināmies ar kravas nosūtītāju un saņēmēju, ikdienā tomēr gadās šādas situācijas. Tādēļ vienmēr savas kravas uzticiet mums, jo mēs vienmēr atradīsim drošu un izdevīgu risinājumu.

 Precizitāte katrā lietā. Lai nodrošinātu ātru un drošu pārvadājumu, mūsu speciālisti atradīs risinājumu. Šajā gadījumā ne tikai iekraušana bija izaicinājums, bet arī izmēri. Lai pārvadātu 2.90 m augstu transporta vienību, izvēlējāmies megapuspiekabi, kuras augstums un platums nodrošināja pāris centimetru brīvo vietu uz katru pusi.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv