Mūsu darbi

Ekskluzīvu auto pārvadājumi - Lamborghini

Kā transportēt Lamborghini?

Kravu pārvadājumi uz Gruziju Vervo menedžeriem ir jau ierasta lieta, bet šoreiz tas bija netradicionāls, jo bija iespēja pārvest Latvijas ātrākā autošosejas braucēja Haralda Šlēgelmilha sacīkšu automašīnu Lamborgini Huracan 620LP uz “Lamborghini Blancpain Super Trofeo” sacīkstēm Rustavi Motorparkā. 

Auto tika transportēts standarta tentā, tādēļ pie iekraušanas un izkraušanas bija nepieciešamas rampas, lai mašīnu varētu iekraut kravas auto. Kravām, kuras tiek vestas ārpus ES valstīm, galvenie nepieciešamie pavaddokumenti ir CMR, kravas Invoice un Packing Lists. Ja kravas vērtība ir salīdzinoši liela, kā šajā gadījumā, tad ieteicama ir papildus kravas apdrošināšana, ko var veikt, ja kravas īpašnieks ir juridiska persona.

Šinī gadījumā krava tika ievesta uz sacīkšu laiku, tādēļ nav jāmaksā ievedmuita. Līdzīgi kā vedot kravas uz un no dažāda veida izstādēm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv