Vervo jaunumi

Ziemassvētku eglīšu pārvadājumi

Ziemassvētku eglīšu pārvadājumi

Ziemassvētki strauji tuvojas, un ir pienācis laiks domāt par skaistajām eglēm, kas papildinās svētku noskaņu. Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat mazumtirgotājs vai vairumtirgotājs, Vervo ir šeit, lai nodrošinātu vienkāršu un ērtu risinājumu Jūsu Ziemassvētku eglīšu pārvadājumiem. 

Pirmā Ziemassvētku egle - Rīgā

Vēsturiskie avoti vēsta, ka Ziemassvētku eglīšu uzstādīšanas un rotāšanas tradīcija tika aizsākta Rīgā 1510.gadā. Pirmo reizi to darīja Rīgas domes tirgotāji, kas uz Ziemassvētku laiku rotāja eglīti ar dažādiem rotājumiem un gaismām. Šī tradīcija - izmantot eglīti Ziemassvētku svinēšanai - izplatījās uz citām Eiropas pilsētām. 

Latvijas Ziemassvētku eglīšu starptautiskā slava

Latvijā audzētām eglēm ir savs šarms. Šīs eglītes ir iekarojušas sirdis ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē, pateicoties savam skaistumam un augstajai kvalitātei. Daži no lielākajiem Ziemassvētku egļu tirgotājiem iegādājas egles tieši no Latvijas audzētājiem. 

Latvijā ir pāri simtam Ziemassvētku eglīšu audzētāju. Aptuveni 10 no tiem nodarbojas arī ar to eksportu. Katru gadu Latvijas Ziemassvētku egles ceļo uz dažādām pasaules malām. Tās tiek eksportētas gan pie mūsu tuvākajiem kaimiņiem - uz Lietuvu, Igauniju un Skandināvijas valstīm, gan arī uz tālākām Eiropas valstīm. 

Ziemassvētku eglīšu pārvadājumi 

Ir dažas lietas, kas jāņem vērā, pārvadājot Ziemassvētku eglītes ar kravas automašīnu:
Ir jāpārliecinās, ka izvēlēta kravas automašīna ir pietiekami liela, lai varētu pārvadāt noteiktu kravas apjomu.
Eglītēm ir jābūt atbilstoši iepakotām un nostriprinātām (ar drošības jostām un siksnām), lai ar tās nesabojātos pārvadājuma laikā. 
Ir jāpārliecinās, ka tiek uzturēta nepieciešamā temperatūra, taču, tā kā to pārvadājumi notiek aukstajā gada laikā, pārvadājumus veic ar tenta puspiekabēm.

Tāpat ir jāņem vērā tas, ka koki ir īpaši jūtīgi pret vēju, temperatūras svārstībām un citiem klimatiskajiem faktoriem, tāpēc ir jāizvairās no Ziemassvētku eglīšu transportēšanas uz atklātām platformām. 

Galvenais mērķis, pārvadājot eglītes, ir nodrošināt to pēc iespējas ātrāku piegādi, ņemot vērā nepieciešamos vides apstākļus. Eglēm patīk auksts klimats un mitrums, tāpēc tās uzreiz ir jāieliek ūdenī.

Ja Jums ir nepieciešami Ziemassvētku eglīšu pārvadājumi, varat droši rakstīt mums uz e-pastu - info@vervo.lv vai zvanīt pa tel. +371 6767 457 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv