Vervo jaunumi

Koka briketes - piegāde līdz pat durvīm!

Koka briketes - piegāde līdz pat durvīm!

Koka briketes ir populārs un videi draudzīgs kurināmais, ko izmanto gan mājsaimniecībās, gan rūpnieciskajos objektos. Iestājoties drēgnajam laikam, koka brikešu piegāde kļūst par īpaši aktuālu jautājumu. 

Šoreiz transporta uzņēmums Vervo Auto koka briketes transportēja pa Latviju, taču regulāri veicam koka brikešu pārvadājumus visā pasaulē.

Koka brikešu eksports:

Latvija ir viena no vadošajām valstīm, kas eksportē koka briketes uz Eiropas valstīm un ne tikai.
Lietuva arī ir nozīmīgs koka brikešu eksportātājs gan Eiropā, gan ārpus tās.
Kanāda ierindojas trešajā vietā un tur ražotās briketes nonāk gan Amerikas tirgū, gan arī citviet pasaulē.

Koka brikešu imports:

Lielbritānija ir viena no valstīm, kas importē koka briketes, jo tās tiek izmantotas kā alternatīvs kurināmais siltuma ģeneratoriem un kamīniem.
Vācija ir nozīmīgs koka brikešu importētājs Eiropā. To sekmē vietējo iedzīvotāju pieprasījums pēc koka briketēm, kā arī pāriešana uz videi draudzīgākiem kurināšanas materiāliem.
Japāna importē koka briketes, lai izmantotu tās vietējā siltuma ražošanā.
Ķīna ir kļuvusi par būtisku koka brikešu importa valsti, jo tai ir pieaugošs siltuma ģeneratoru un enerģētikas nozares pieprasījums.

Koka briketes tiek pārvadātas, izmantojot dažādus transporta veidus un loģistikas risinājumus, kas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, ieskaitot pārvadājuma attālumu, apjomu, īpašības, piegādes laika grafiku un citus aspektus. 

Kā koka briketes tiek pārvadātas?

Kravas automašīnas - bieži vien koka briketes tiek transportētas, izmantojot kravas automašīnas. Tās tiek pārvadātas gan uz platformas, gan tenta piekabēs. Šī ir vienkārša un plaši izmantota metode, kura ir piemērota gan vietējiem, gan starptautiskajiem kravu pārvadājumiem. 
Jūras konteineru piegāde - ja ir nepieciešams pārvadāt koka briketes uz citām valstīm vai kontinentiem, tiek izmantots jūras transports.

Transporta izvēle ir atkarīga no pārvadājuma attāluma, kravas apjoma, tās īpašībām, piegādes laika grafika, budžeta, kā arī citiem aspektiem, kas ir ne mazāk svarīgi.

Kā pārvadājumi tiek organizēti?

  • Pirmais solis ir koka brikešu pārvadājuma plānošana. Tiek izstrādāts detalizēts plāns par to, kādā veidā piegāde tiks veikta. Tas ietver maršruta izpēti un izvēli, piegādes laika grafika plānošanu u.c. darbības, kuras ir nepieciešamas veiksmīga pārvadājuma īstenošanai.
  • Transporta līdzekļa izvēle. Nākamais posms ir izvēlēties atbilstošu transportlīdzekli, kas var nodrošināt drošu un efektīvu piegādi.
  • Iepakojums. Kvalitatīvs iepakojums palīdz saglabāt briketes sausas, kā arī novērš to īpašību zaudēšanu.
  • Dokumentācija. Tāpat pirms pārvadājuma ir nepieciešams saskaņot un sagatavot visus dokumentus.
  • Iekraušana un izkraušana. Iekraušana un izkraušana notiek ar tam speciāli paredzētu tehniku, piemēram, izmantojot auto iekrāvējus. Iekraušanai un izkraušanai var tikt izmantotas rampas.

Jūsu koka briketes - mūsu transports!

Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm, izmantojot visus kravas transporta veidus.

Ja Jums ir nepieciešams transportēt koka briketes, tomēr Jūs nezināt ar ko sākt, sazinieties ar Vervo loģistikas speciālistiem, kas sniegs Jums bezmaksas konsultāciju un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu.

info@vervo.lv | ej.uz/uzzinicenu | +37167674570

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv