Vervo jaunumi

Vervo dodas uz Poliju!

Vervo dodas uz Poliju!

No 7. Līdz 9.novembrim norisināsies 10. starptautiskā Transporta un Loģistikas izstāde - TransLogistica Poland, kas ir vadošais loģistikas nozares pasākums Polijā un Centrāleiropā.

Izstāde ir ikgadējs notikums, kas pulcē gan nozares profesionāļus, gan uzņēmējus no visas pasaules, lai apmainītos ar pieredzi, demonstrētu jaunākos transporta un loģistikas nozares risinājumus, kā arī atrastu jaunus sadarbības partnerus.

TransLogistica Poland fokusējas uz vairākām nozaru jomām, kas ietver transportu, loģistiku, kravu pārvadājumus, muitas un preču glabāšanas pakalpojumus, kā arī informācijas tehnoloģijas un risinājumus, kas atvieglo loģistikas un transporta procesus. 

Izstādi apmeklēs arī Vervo un Vervo Polska pārstāvji. Nelielais ceļojums uz Poliju būs iespēja ne tikai apmeklēt izstādi un izveidot jaunus kontaktus, bet arī apciemot Vervo Polska kolēģus.

TransLogistica Poland piedāvā arī plašu izstādes programmu, kurā eksperti un nozares profesionāļi dalīsies savā pieredzē un diskutēs par aktuālajiem jautājumiem nozarē. Tā ir lieliska iespēja gūt jaunas zināšanas un iepazīties ar nozares tendencēm. 

Vervo komanda sagaida, ka izstāde dos jaunas zināšanas, kā vēl vairāk uzlabot kravu piegādes uz un no Polijas, kā arī - kā uzlabot piegādes ātrumu un efektivitāti. 

Vai Jums ir nepieciešama kravu transportēšana uz vai no Polijas? Mēs esam šeit, lai Jums palīdzētu! Vervo jau 15 gadus nodrošina drošus un ērtus loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumus. Izvēlies uzticamu partneri! Sazinies ar mums jau tagad: info@vervo.lv, +371 67674570, ej.uz/uzzinicenu

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv