Vervo jaunumi

Kāpēc auto tika nomests no 50m augstuma?

Kāpēc auto tika nomests no 50m augstuma?

Vervo vienmēr ir gatavs piedalīties kādos neparastos un aizraujošos pasākumos! Viens no tādiem bija pagājušās nedēļas notikums - #NOMETMERSI, kur no 50m augstuma tika nomests Mercedes. Jautāsiet - kāpēc tā jādara!?

Pasākums #NOMETMERSI bija paredzēts auto entuziastiem un bija daļa no mārketinga kampaņas Goldwheels un Carbuy auto tirdzniecības uzņēmumiem. 

Jelgavas pusē esošajā kartinga trasē "Rullītis"  pulcējās daudz cilvēku, lai vērotu, kā Mercedes tiek nomests no 50m augstuma un piezemējas uz Audi markas automašīnas. Audi tika atvests no Somijas izsoles, un šo piegādi organizēja Vervo transporta menedžere Evita Volka. 

Audi no Helsinkiem uz Rīgu ceļoja tenta puspiekabē, izmantojot arī jūras transportu - prāmi. 

Vervo jau 15 gadus nodrošina automašīnu transportēšanu uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Mūsu pieredzējušie speciālisti spēs atrast visefektīvāko risinājumu Jūsu auto piegādei uz vai no Latvijas. 

Auto transportēšanas veidi:

Automašīnu piegāde ar atvērto autovedēju

Viens no populārākajiem veidiem, kā veikt lietotu automašīnu piegādi, ir automašīnu transportēšana ar atvērto autovedēju. Šim piegādes veidam ir vairākas priekšrocības, piemēram, liela ietilpība, jo vienā reizē var tikt transportēti līdz pat 12 vieglajām automašīnām. Lai vieglo automašīnu transportēšana būtu droša, Vervo speciālisti kontrolē visus piegādes posmus, nodrošinot iekraušanu, izkraušanu. 

Kādas ir automašīnu ar autovedēju piegādes priekšrocības?

  • Liela ietilpība
  • Drošība
  • Salīdzinoši zemas izmaksas

Neskatoties uz vairākām priekšrocībām, var norādīt arī uz trūkumiem:

  • Automašīnas ir redzamas apkārtējiem (palielinās zādzības risks)
  • Automašīnas nav pasargātas no laikapstākļiem

Automašīnu piegāde ar slēgto autovedēju

Viens no drošākajiem automašīnu transportēšanas veidiem ir ar slēgto autovedēju. Tomēr slēgtajiem autovedējiem ir ierobežoti izmēri, kurā var iekraut tikai tos transportlīdzekļus, kuru izmēri nepārsniedz 4,6 metrus, bet platums ir līdz 1,8 metriem, kā arī tie nav augstāki kā 1,3 metri. 

Automašīnu piegāde ar platformas piekabi

Platformas piekabe ir lieliska izvēle, ja ir nepieciešams pārvadāt transportlīdzekli, kura augstums nebūs piemērots citiem transporta veidiem. Piemēram, busiņi, traktori vai citi nestandarta transportlīdzekļi, kas pārsniedz standarta izmērus, tiek pārvadāti ar platformas piekabi, kas ir ērtāks un izdevīgāks risinājums. Platformas piekabe sniedz iespēju iekraut transportlīdzekli jebkurā vietā, jo tai ir rampas.

Automašīnu piegāde ar jūras transportu

Konteineru pārvadājumi ar jūras transportu tiek izmantoti automašīnu piegādei no ASV, Kanādas vai no Japānas, kā arī no tuvajiem Austrumiem. Šāda veida lietotu automašīnu pārvadājumi ir piemēroti lielu attālumu veikšanai. Tomēr, izmantojot jūras ceļus, ir jārēķinās ar to, ka piegādes termiņš būs ilgāks, bet izmaksas mazākas. 

Kāpēc izvēlēties Vervo pārvadājumus?

Vervo piedāvā jaunu un lietotu automašīnu piegādi uz vai no Eiropas, Āzijas, NVS valstīm, ASV u.c. Evita Volka piedāvā profesionālus auto pārvadājumu pakalpojumus atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām. Viņa palīdzēs atrast vispiemērotāko transportēšanas risinājumu atbilstoši Jūsu automašīnas specifikai. 

Ja Jums ir nepieciešami auto pārvadājumi uz vai no Latvijas, varat sazināties ar ar Evitu: transit@vervo.lv, +371 24249963



Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv