Vervo jaunumi

Kā droši transportēt jumta kopnes?

Kā droši transportēt jumta kopnes?

Jumta kopnes ir izturīgas un ekoloģiskas koka konstrukcijas, kas būvprojekta realizācijas gaitā ļauj ietaupīt laiku un finanšu resursus. Lai nodrošinātu, ka jumta kopnes no kokapstrādes uzņēmuma līdz objektam tiek transportētas droši, ir nepieciešams veikt to pareizu sagatavošanu pārvadājumam, kā arī izvēlēties atbilstošu transporta risinājumu.

Kā tiek organizēti jumta kopņu pārvadājumi?

Jumta kopņu transportēšana prasa izteiktu uzmanību un precizitāti visos loģistikas posmos, lai nodrošinātu, ka tās neskartas nonāk galamērķī.

  1. Mērījumu veikšana - pirms transportēšanas procesa uzsākšanas ir jāveic mērījumus, lai noteiktu kopņu izmērus un svaru. Izmantojot šos mērījumus, var izvēlēties piemērotus transporta risinājumus un nodrošināt, ka jumta kopnes tiek droši iekrautas, izmantojot tam paredzēto tehnisko aprīkojumu.
  2. Transportlīdzekļa izvēle. Jumta kopnes tiek transportētas uz atvērta tipa platformas piekabes vai tenta puspiekabē, taču lielgabarīta kravām tiek pielāgots atbilstošs platformas veids. Atsevišķos gadījumos tiek piesaistīts arī pavadošais transports vai policijas eskorts. Tālākam galamērķim iespējams nodrošināt arī piegādi ar konteineriem. 
  3. Kraušanas tehnika - lai izvairītos no iespējamiem bojājumiem un riskiem, ir jāizvēlas pareizs kraušanas veids. Vervo loģistikas speciālisti iesaka izmantot ceļamkrānu šādu kravu iekraušanai. To izmantošanas laikā jāievēro visi drošības noteikumi un jāpārbauda, vai jumta kopnes ir droši nostiprinātas uz platformas.
  4. Jumta kopņu nostiprināšana uz platformas - gan sagatavošanās, gan arī transportēšanas laikā ir jānodrošina, ka jumta kopnes ir droši nostiprinātas ar tam speciāli paredzētām jostām vai siksnām. 
  5. Maršruta plānošana un ceļa izvēle - zinot kravas izmērus, var izstrādāt maršrutu, lai tas būtu piemērots nestandarta vai smagai kravai. Tas nozīmē, ka ir jāizvairās no autoceļiem ar transportlīdzekļa platuma, garuma vai augstuma ierobežojumiem. 
  6. Dokumentu pārbaude - ir jāpārliecinās, ka ir sakārtoti visi nepieciešamie dokumenti, piemēram, pavadzīmes vai atļaujas, kas attiecas uz jumta kopņu transportēšanu. Dažās valstīs var būt nepieciešamas speciālas atļaujas negabarīta kravu pārvadājumam. 
  7. Pēdējais posms - jumta kopņu piegāde un izkraušana. Kad ir notikusi droša koka konstrukcijas transportēšana, tā ar ceļamkrāna palīdzību tiek izkrauta galapunktā. 

Jūsu jumta kopnes ir drošās rokās!

Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm, izmantojot visus kravas transporta veidus. 

Ja Jums ir nepieciešams transportēt jumta kopnes, tomēr jūs nezināt ar ko sākt, sazinieties ar Vervo loģistikas speciālistiem, kas sniegs Jums bezmaksas konsultāciju un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu jūsu pārvadājumam. 

info@vervo.lv | ej.uz/uzzinicenu | +37167674570

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv